Nieuwe DLC beschikbaar voor MotoGP15

Nieuwe DLC beschikbaar voor MotoGP15

MotoGP racet eraan met nieuwe DLC!Milestone kondigt aan dat vanaf vandaag de uitbreiding GP de Portugal Circuito Estoril beschikbaar is voor MotoGP15. De nieuwe DLC voegt een nieuw circuit toe aan de game dat speelbaar is in de Grand Prix, Championship, Time Attack, Grand Prix Online en Championship Online-modi.
 
Het Circuito Estoril werd geopend in 1972 en is ontworpen voor zowel twee- als vierwielers. Het bevindt zich vlakbij de populaire badplaats Estoril in het zuiden van Portugal. Op het circuit is 13 keer de Formule 1 Grand Prix van Portugal verreden. Het circuit heeft enkele ingrijpende wijzigingen ondergaan. Zo zijn de eerste twee bochten vertraagd, de uitgang van de pitstraat ligt nu na de eerste bocht, de in 1994 geļntroduceerde chicane is groter gemaakt om zo meer snelheid te kunnen behalen en de in de laatste bocht is meer ruimte gemaakt om uit te kunnen wijken.
 
Naast de GP de Portugal Circuito Estoril is er tevens een patch beschikbaar die een issue oplost die kan voorkomen tijdens de race op het circuit van Twin Ring Motegi tijdens nat weer.
 
De DLC GP de Portugal Circuito Estoril is nu gratis verkrijgbaar voor iedereen die in het bezit is van de MotoGP15 Season Pass. Zonder de Season Pass is de DLC verkrijgbaar voor €3,99 voor alle platformen.

Moto GP 15

Moto GP 15
Release
vr 19 jun, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be