Zie de FORD FIESTA RS WRC in actie in de nieuwe trailer van WRC 5!

Zie de FORD FIESTA RS WRC in actie in de nieuwe trailer van WRC 5!

Trailer en screenshots van de FORD FIESTA RS WRCDe uitgever en distributeur van videogames Bigben Interactive en de Franse ontwikkelaar van racespellen Kylotonn Games presenteren vandaag een nieuwe trailer met de Ford Fiesta RS WRC van het M-Ford World Rally Team en nieuwe screenshots van WRC 5, de officiŽle game van het FIA World Rally Championship (wereldkampioenschap rally) seizoen 2015. Het spel zal worden uitgebracht in oktober 2015 voor de Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3, PlayStation Vita en pc.

Citaat

Met deze nieuwe trailer en screenshots willen we de spelers laten zien welke locaties en uitdagingen ze te wachten staan. Van de bevroren wegen en sneeuwbanken van Zweden en de smalle en zanderige wegen op SardiniŽ tot de snelle technische secties in Finland, we willen dat spelers echt in de huid van de coureur kunnen kruipen. Daarom hebben we hebben er alles aan gedaan om in alle 13 rally's de speciale sfeer te creŽren die de WRC zo divers maakt.

aldus Alain Jarniou, Game Director voor WRC 5


Rally van Zweden - Ford Fiesta RS WRC Ė Henning SolbergRally van SardiniŽ Ė Ford Fiesta RS WRC Ė M-Sport World Rally TeamRally van Finland Ė Ford Fiesta RS WRC Ė Henning Solberg


In het FIA World Rally Championship (WRC) moeten coureurs en productiewagens het tegen elkaar opnemen in de zwaarste en meest gevarieerde omstandigheden ter wereld. In 2015 zijn de wegen van dit epische motorsportavontuur verspreid over 14 landen, met 13 rally's op alle soorten terrein, variŽrend van besneeuwde boswegen tot rotsachtige bergpassen.

WRC 5

WRC 5
Release
vr 09 okt, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Kylotonn

Steun playstationclan.be