Moto GP 15 nu beschikbaar!

Moto GP 15 nu beschikbaar!

Haal nu je exemplaar van MotoGP 15 in huis!Milestone kondigt aan dat MotoGP15 nu verkrijgbaar is in de winkel en op digitale markten. Het spel kan nu worden gespeeld op de Playstation3 en 4.
 
Vanaf vandaag is de ongelooflijke DLC MotoGP15 4-Stroke Champions and Events te koop. Deze DLC bevat de kampioenen onder de 4-taktmotoren die de geschiedenis van MotoGP hebben bepaald, plus 18 speciale evenementen voor een totale adrenalinekick. Het doel? Opnieuw de mooiste momenten beleven van Rossi, Capirossi, Biaggi, Stoner, Xaus, Hopkins, Gibernau en nog vele anderen.
 
De nieuwe functies van MotoGP15 zijn: Private Team, GP Credits, aanpassingsmogelijkheden, de gloednieuwe spelmodus Beat the Time en Real Events 2014.

PRIVATE TEAM OF OFFICIAL TEAM?


De eerste stap is het maken van je eigen coureur (naam, gezicht en belangrijkste fysieke eigenschappen) die wereldkampioen moet worden. Je begint te racen als Wild Card. Vervolgens kun je onderhandelen over je toekomstige carriŤre door een van de officiŽle teams te kiezen die meedoen aan het kampioenschap van 2015, of door sponsors te kiezen om met je eigen Private Team te racen, zodat je naast de bestaande teams op het circuit kunt. De onderhandelingen worden beÔnvloed door je prestaties tijdens de races. Dat wil zeggen dat de aanpassingsopties en het resulterende uiterlijk direct zijn gekoppeld aan de in-game missiedoelen. Vanuit het private team kun je nog steeds tegen de officiŽle teams racen, om daarna weer verder te gaan met je eigen team. Het doel is altijd hetzelfde. Win de wereldkampioenstitel.
 

GP CREDITS:


De GP Credits staan voor de virtuele valuta van MotoGP15. Je kunt ze verdienen in de carriŤremodus zodra je een aantal doelen hebt behaald die zijn gesteld door teams en sponsors. Nadat je een specifieke hoeveelheid GP Credits hebt verzameld, kun je 40 verschillende liveries met officiŽle kleurschema's en meer dan 20 motormodellen uit 3 klassen (MotoGP, Moto2 en Moto3) kopen, waarmee je meer aanpassingsmogelijkheden krijgt voor je Private Team en je eigen garage kunt verrijken.

AANPASSINGSMOGELIJKHEDEN


Een van de opvallendste eigenschappen van dit nieuwe hoofdstuk over het wereldkampioenschap motorracen - een belangrijk kenmerk van de 2015-editie van de officiŽle videogame van de MotoGP - is het feit dat je motoren, coureurs en teams kunt aanpassen en meer dan 100 accessoires kunt kopen. Motor: kies uit meer dan 20 motormodellen in 3 klassen (MotoGP, Moto2 en Moto3), kies uit 40 verschillende liveries met officiŽle kleurschema's, en bekijk aanbiedingen van de hoofdsponsors om je tijdens races te laten sponsoren. Coureur: stem het kleurschema van je leren pak af op de motor, koop laarzen en handschoenen, en kies het gezicht van je coureur. Motorhome: transformeer de spelervaring met 3 verschillende motorhomes (Basic, Mid-Range en Top-Range), zodat je avatar en ster zich een levensstijl kan aanmeten die bij hem past.

BEN JIJ KLAAR VOOR BEAT THE TIME?


In deze fascinerende nieuwe racemodus krijgen spelers een specifieke motor op een specifiek circuit. Coureurs uit de verschillende klassen in het spel hebben records gereden op de betreffende circuits en met de betreffende motoren. De bedoeling is om die records te verbreken.
 

2-TAKTMOTOREN, REAL EVENTS 2014 EN HET SEIZOEN VAN 2015


Andere nieuwe functies voor MotoGP 15 zijn de introductie van de tweetaktmotoren die de geschiedenis van MotoGP hebben bepaald, alle teams, coureurs en motoren uit het seizoen van 2015, en echte gebeurtenissen uit het seizoen van 2014, voor een complete ervaring die uniek is in het genre. Na het succes in 2014 zien we de terugkeer van de spelmodus Real Events. In deze ongelooflijke modus krijg je de kans op opnieuw te genieten van meer dan 50 gebeurtenissen, een selectie van de spannendste en meest uitdagende momenten in het laatste seizoen. Neem de regie in handen en herschrijf de geschiedenis om een specifiek en door het systeem bepaald doel te bereiken.
 
MotoGP15 is ontwikkeld door Milestone Studios in ItaliŽ. Het is nu verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Xbox One voor Ä69,99, de Playstation 3 en Xbox 360 voor Ä49,99 en Windows PC/Steam voor Ä39,99.

Moto GP 15

Moto GP 15
Release
vr 19 jun, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be