NBA 2K16 - Story is everything trailer

NBA 2K16 - Story is everything trailer

NBA 2K16 heeft een line-up van drie Cover Athletes, NBA All-Stars Stephen Curry, James Harden en Anthony Davis en een Storyline van de beroemde Regisseur Spike Lee.2K heeft vandaag aangekondigd dat NBA 2K16, het volgende deel van de top-rated NBA video game simulatie-serie van afgelopen laatste 15 jaar, de ultieme kruising van sport en pop-cultuur definiëert met drie uniek game covers van NBA All-Stars Stephen Curry, James Harden en Anthony Davis. Daarnaast bevat de game een geheel nieuwe MyCareer modus die is geschreven en geregisseerd door de befaamde filmmaker Spike Lee.

Om de toewijding aan authenticiteit en innovatie van de NBA 2K-serie aan te tonen, hebben 2K en Visual Concepts de krachten gebundeld met de legendarische filmmaker en meester verhalenverteller Spike Lee. Spike Lee is verantwoordelijk voor de regie, het schrijven en de co-productie van de NBA 2K16's MyCareer mode. Dit om de speler een ongeëvenaard verhaal te laten ervaren van een NBA-speler zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Lee is niet alleen de meest bekende fan van de New York Knicks, maar ook als regisseur van filmklassiekers “He Got Game” en “Nike's Mars Blackmon commercial series” toont hij zijn passie voor “basketball culture”  en verwerkt die in een interactieve ervaring in NBA 2K16’s MyCareer.

Citaat

Samenwerken met het legendarische 2K en Visual Concepts is een van de meest unieke uitdagingen die ik ooit heb gehad in filmmaking. Het laat mij ook de grenzen verkennen van innovatieve storytelling. Mijn hoop is dat fans nog meer het gevoel krijgen verbonden te zijn met de wereld van basketbal in NBA 2K16.
 

vertelde Spike Lee

Citaat

Werken met Spike Lee op NBA2K16's MyCareer verhoogt de populaire game modus op zowel visueel en verhalend perspectief. Door het schrijven en regisseren van de MyCareer verhaallijn, brengt Spike de NBA tot leven zoals nooit tevoren. En maakt NBA 2K16 de meest ultieme simulatie.

aldus Greg Thomas, hoofd van Visual Concepts

 
2K kondigde ook aan dat drie NBA top superstars hun coverdebuut maken in NBA 2K16. Golden State Warriors’ Stephen Curry, Houston Rockets’ James Harden en New Orleans Pelicans’ Anthony Davis krijgen ieder hun eigen NBA 2K16 cover om hun loopbaan en on-court prestaties van dit seizoen te vieren.

Iedere speler, van Curry, de NBA 2015 Most Valuable Player tot Harden, drievoudig NBA All-Star en Davis, teeevoudig NBA All-Star en NBA block leader die de New Orleans Pelicans voor het eerst in de geschiedenis naar de NBA playoffs heeft gebracht, hebben de titel “cover athlete” absoluut verdiend.

Citaat

Dit seizoen was een ongelooflijke reis voor mij en mijn teamgenoten. Geselecteerd worden als een cover athlete voor NBA 2K16 is een geweldige manier om dit jaar te vieren. Het is een zegen om te worden benoemd tot lid van deze speciale groep en ik ben vereerd.

Stephen Curry, NBA 2015 Most Valuable Player

Citaat

Fans hebben de kans gehad een glimp op te vangen waartoe ik in staat was dit seizoen.  Dus ik ben vereerd om als NBA 2K16 cover athlete te worden erkend. Van kinds af aan droom ik ervan om het te maken. En om mijzelf op de cover zien is een ongelooflijk gevoel.

James Harden

Citaat

Ik heb afgelopen jaren genoten om met 2K te werken. En het is een eer om te worden geselecteerd voor de cover van NBA 2K16. Als ik denk aan de spelers die mij voor zijn geweest op de NBA 2K covers voel ik mij nederig om tussen zo’n fantastisch gezelschap te zitten.

Anthony Davis

Fans kunnen NBA 2K16 pre-orderen bij deelnemende retail en online verkopers, zodat ze hun exemplaar samen met de in-game bonussen krijgen op vrijdag 25 september, vier dagen voor de release datum van 29 september. Game covers worden verdeeld in willekeurige volgorde, maar bevatten allemaal de drie verschillende covers zodat de cover naar keuze in de voorkant van de box is te schuiven.
 

NBA 2K16

NBA 2K16
Release
di 29 sep, 2015
Genre
Sport
Platform
ps3 ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
Visual Concepts

NBA 2K16 kopen?