Farming Simulator 22 nu verkrijgbaar

Farming Simulator 22 nu verkrijgbaar

Breng je eigen boerenbedrijf tot bloei!Farming Simulator 22 verbetert de landbouwervaring in alle facetten: wisselende seizoenen zorgen voor nieuwe (besneeuwde) uitdagingen, productieketens garanderen meer diepgang en nieuwe grondbewerkingsmethodes zorgen voor meer agrarische diversiteit, terwijl spelers dankzij het verbeterde geluidsontwerp helemaal op kunnen gaan in de ervaring.

Gloednieuwe manieren om je boerderij te bouwen en personages te maken bieden spelers meer creatieve vrijheid dan ooit op drie verschillende maps, geÔnspireerd door Zuid-Frankrijk, het Midwesten van de VS en het Europese Alpengebied. Alle soorten boeren kunnen hun favoriete landschap kiezen om er hun boerderij te bouwen en zich verdiepen in landbouw, bosbouw en veeteelt. Daarbij bepalen spelers zelf of ze zich richten op de grote verscheidenheid aan gewassen of liever dieren houden, zoals koeien, schapen, kippen, varkens, paarden en zelfs bijen. Dankzij de cross-platform multiplayer is het makkelijker dan ooit om samen te werken met andere spelers.

Met meer dan 400 getrouw nagemaakte voertuigen en apparaten van merken als Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra en vele andere, is het aanbod aan landbouwmachines ook gegroeid, inclusief nieuwe categorieŽn waarmee boeren weelderige wijngaarden en olijfboomgaarden kunnen maken. Druiven, olijven en sorghum zijn toegevoegd aan de gewassen.

Farming Simulator 22

Farming Simulator 22
Release
wo 24 nov, 2021
Genre
Simulator
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Giants Software

Steun playstationclan.be