Volgende station voor Train Life: A Railway Simulator in zicht

Volgende station voor Train Life: A Railway Simulator in zicht

Nadat de game spoorwegsimulator op 31 augustus 2021 werd gelanceerd, wordt nu de content van de eerste grote update onthuld!De update voegt twee nieuwe, internationale (ICE) treinen toe aan de game. Deze hogesnelheidstreinen van het Duitse treinbedrijf Deutsche Bahn verbinden verschillende grote Duitse steden in Train Life. De nieuwe update laat spelers rijden met de ICE 3- en ICE 4-modellen, vanuit de zeer realistische reproductie van de machinistencabine.

Naast de nieuwe treinen zijn er ook nieuwe spoorlijnen en stations. Je kunt nu reizen naar Londen, Parijs, Brussel, Amsterdam en vele andere getrouw nagemaakte stations om passagiers te vervoeren of goederen te leveren.

Daarnaast zijn er nieuwe scenario’s toegevoegd aan de Mission-mode, waarin spelers onder bepaalde omstandigheden diverse missies moeten voltooien. Om deze uitdagingen te voltooien is kennis van de voertuigen van essentieel belang.

Tenslotte zijn er diverse problemen opgelost om de kwaliteit, de stabiliteit en het realisme van de game te verbeteren.

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd jezelf als treinmachinist ontwikkelen. Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist beheer je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. NACON en Simteract hebben de focus gelegd op realistische treinmodellen en zowel vermakelijke als authentieke  management-gameplay. Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd.

Train Life: A Railway Simulator

Release
di 31 aug, 2021
Genre
Simulator
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Nacon
Ontwikkelaar
Nacon

Steun playstationclan.be