Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint krijgt morgen gratis update

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint krijgt morgen gratis update

Titelupdate 3.0.3 voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 9 november beschikbaar!De update voor de Ghost Experience-modus geeft spelers meer mogelijkheden om hun ervaring te personaliseren met vernieuwde stealth- en AI-parameters. Spelers richten meer schade aan in stealth-modus en maken gebruik van de verbeterde menselijke AI om tegenaanvallen uit te voeren. Bovendien introduceert de update ook nog verbeteringen in het gedrag van drones, een nieuwe granaat en een nieuw afleidingsmanoeuvre waarmee spelers een kogelomhulsel gooien om vijanden om de tuin te leiden. Tevens activeren spelers op eender welke moment mobiele Terminators of ondersteunende rebellen om hen bij te staan.

Titelupdate 3.0.3 krijgt ook een nieuwe raid update waarbij spelers Golem Island zowel solo als baasvrij ontdekken en opdrachten vervolledigen met een eigen set doelstellingen:

Solo exploratie vereist geen minimum uitrustingsniveau, bevat normale vijanden en heeft geen eindbaas. Deze modus krijgt maar liefst 12 nieuwe missies en draait voornamelijk rond ontdekken.
Dreigingsniveau: kritiek (Hardcore modus) verhoogt de moeilijkheidsgraad van vijanden, geeft spelers vier hartjes die op zichzelf bijvullen, laat gestorven spelers terugkomen en introduceert elke week drie game modifiers. Tevens bevat de modus meer vijandelijke golven, kortere afkoelingstermijnen van vaardigheden en nieuwe exclusieve buit, waaronder vier nieuwe wapens en vijf titels.
Dreigingsniveau: laag (Easy modus) verlaagt de moeilijkheidsgraad van vijanden, bevat kortere respawntijden voor neergehaalde spelers en maakt vijanden zichtbaar op de map. Tevens bevat de modus minder vijanden per golf, langere afkoelingstermijnen van vaardigheden, geen eindbaasgevechten in de tweede fase en gewone buit zonder unieke kisten.

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint
Release
vr 04 okt, 2019
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be