Maak kennis met The W – De eerste WNBA MyPLAYER-ervaring komt naar NBA 2K21 voor next-gen

Maak kennis met The W – De eerste WNBA MyPLAYER-ervaring komt naar NBA 2K21 voor next-gen

Maak een WNBA-ster of speel met de Belgische Emma Meesseman in The W en versla de competitie in het damesbasketbal!Met de naderende lancering van de PlayStation 5 is 2K vandaag verheugd om een nieuwe functie te onthullen die exclusief naar de next-gen versie van NBA 2K21 komt.
 
The W is een enorme uitbreiding op de vorig jaar geïntroduceerde WNBA-ervaring en is de allereerste WNBA MyPLAYER-ervaring voor de NBA 2K-franchise. Spelers kunnen hun eigen volledig aanpasbare WNBA-speler maken en haar door een volledige professionele carrière leiden. Natuurlijk zijn dan ook de 12 WNBA-teams en de absolute sterren van de competitie van de partij, waaronder de Belgische Emma Meesseman en andere spelers zoals Breanna Stewart, Napheesa Collier en Diana Taurasi.

"We zijn erg trots om onze geweldige samenwerking met de WNBA voort te zetten en spelers kennis te laten maken met The W", aldus Felicia Steenhouse, senior producer bij Visual Concepts. "Jezelf zowel op als buiten het veld kunnen herkennen, is ongelooflijk belangrijk voor ons. The W helpt ons het vrouwenbasketbal naar een hoger niveau te tillen en benadrukt de starpower van de WNBA."
 
Candace Parker, aanvaller bij de Los Angeles Sparks, voegde toe: "Het creëren van je eigen speler om mee te spelen in de competitie is één van de vele redenen waarom mensen graag NBA 2K spelen. Ik ben zo verheugd om te zien dat het 2K-team de WNBA-ervaring naar een hoger niveau tilt met The W. Dit zal een geweldige manier zijn om de volgende generatie kennis te laten maken met het damesbasketbal en onze competitie in het zonnetje te zetten."
 
Spelers die de spanning van de competitie willen ervaren, kunnen het tegen elkaar opnemen in The W Online, met intense 3v3 MyPLAYER-wedstrijden op een prachtig nieuw veld exclusief voor deze game-modus. Nog een primeur voor de franchise: spelers kunnen nu zowel in de GM- als in de commissarisstoel zitten in MyWNBA, waar ze de groei van alle 12 WNBA-teams en de hele competitie kunnen stimuleren!

Het zou natuurlijk geen echte update zijn zonder de onthulling van nieuwe WNBA player ratings voor NBA 2K21! Fans van de WNBA kunnen op de hoogte blijven van de player ratings door de sociale kanalen van NBA 2K te volgen en zo te zien welke van hun favoriete sterren omhoog of omlaag zijn gegaan. Aan de top staat Breanna Stewart, wiens rating 95 is waardoor ze de beste speler van de WNBA is NBA 2K21. Onze eigen Emma Meesseman weet dan weer een sterke score mee te krijgen van 88.

NBA 2K21

NBA 2K21
Release
za 12 jun, 2021
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
2K Sports
Ontwikkelaar
2K Sports

Steun playstationclan.be