Electronic Arts en Velan Studios nodigen spelers dit weekend uit voor de Knockout City crossplay open beta

Electronic Arts en Velan Studios nodigen spelers dit weekend uit voor de Knockout City crossplay open beta

Electronic Arts en Velan Studios hebben aangekondigd dat de Knockout City crossplay beta van dit weekend openbaar is voor iedereen, op ieder platform.

De beta vindt plaats vanaf 2 april, duurt tot 5 april en biedt ondersteuning voor crossplay en cross-progression op alle negen platformen, zodat vrienden de kans krijgen om vr de release van het spel op 21 mei samen in actie te komen. Knockout City biedt spelers intense gevechten terwijl ze alles leren over gooien, vangen, overspelen en ontwijken in een zeer competitieve spelervaring, die continu blijft verrassen. Het multiplayer-actiespel is speelbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC via Origin, Steam en de nieuwe Epic Games Store, plus de PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility.

In de crossplay open beta krijgen spelers toegang tot alles wat ze mooi vonden in de eerste beta: de Moon, Cage en Bomb Balls, de Concussion Yard-, Rooftop Rumble- en Knockout Roundabout-locaties en de Team KO-playlist, en nog meer nieuwe content. Dit weekend introduceren we de Sniper Ball, de Back Alley Brawl-map, 1v1 Face-Off- en Diamond Dash-playlists en frisse stijlopties. Met in totaal vier maps, vijf speelbare ballen, drie playlists en talloze aanpassingsmogelijkheden houdt deze tweede beta brawlers het hele weekend scherp. Er zijn ook Private Matches beschikbaar om aangepaste matches te configureren tegen vrienden of een aantal tegenstanders.

Knockout City

Knockout City
Release
zo 21 mrt, 2021
Genre
Sport
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Velan Studios

Steun playstationclan.be