Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / It: Chapter One

  Gepost op wo. 13 december, 2017, 13:11


  Het zien van een rode ballon zal na het zien van It: Chapter One nooit meer hetzelfde zijn. Stephen King's huiveringwekkende verhaal over de clown Pennywise kreeg in 2017 een nieuw leven op het witte doek, en veroverde de bioscoopzalen. De clown is griezeliger dan ooit en de jonge cast speelt de pannen van het dak.

  It: Chapter One, de meest angstaanjagende film van het afgelopen jaar, is vanaf 24 januari beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray , DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Het meesterwerk van Stephen King is terug voor een nieuwe generatie horrorliefhebbers. Zeven jonge vrienden gaan de strijd aan met een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen dat al eeuwen hun stadje teistert. IT noemt zichzelf Pennywise the Dancing Clown en neemt de gedaante aan van jouw vreselijkste angstbeeld. Alleen door samen te werken kunnen de kinderen IT trotseren.
 • Events / Re: The Division

  Gepost op di. 12 december, 2017, 14:12
  Op een uurtje heb je natuurlijk weinig inschrijvingen
 • Algemeen / Game of the Year 2017

  Gepost op za. 09 december, 2017, 08:24
  Simpel, wat was voor jou de game (of games) die het jaar 2017 maakten?

  PS: als er een game niet instaat, ff vermelden, dan plaatsen we die erbij!
 • Films en Series / Everything, Everything

  Gepost op vr. 17 november, 2017, 16:14


  Everything, Everything vertelt het verhaal van Maddy (Amandla Stenberg, The Hunger Games), een nieuwsgierig meisje dat door een ziekte nooit of te nimmer het huis verlaat. Ze komt in contact met Olly (Nick Robinson, Jurassic World) die recent naast haar is komen wonen. Er bloeit iets, maar wil Maddy haar leven op het spel zetten voor de liefde?

  Everything, Everything, de perfecte eindejaarsfilm, is vanaf 13 december beschikbaar op Blu-ray , DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Wat als je nooit naar buiten zou kunnen? Nooit frisse lucht inademen, de zon op je gezicht voelen… of die leuke buurjongen kussen? Volg het innige liefdesavontuur van Maddy, een nieuwsgierige en fantasierijke 18-jarige die door haar ziekte het huis niet uitkomt, en Olly, de buurjongen voor wie ze haar veilige leventje op het spel wil zetten.
 • Films en Series / Dunkirk

  Gepost op wo. 15 november, 2017, 18:26


  Te land, ter zee en in de lucht. Beter kan de geplande evacuatie van de meer dan 300.000 soldaten op het strand van Duinkerke niet omschreven worden. Met de adem van de Duitse troepen in hun nek kunnen de geallieerden enkel bang afwachten of de hulp van over het Kanaal op tijd ter plekke raakt...

  Regisseur Christopher Nolan tovert een adembenemend schouwspel op het scherm, dat je bij wijze van spreken het zand, de wind en zilte zeewater laat proeven. Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy en revelatie Harry Styles trekken hun legerplunje aan en proberen veilig de overtocht te maken.

  Dunkirk, ontegensprekelijk een van dé titels van het afgelopen jaar, is een film die je op 4K UHD gezien moet hebben! De film is vanaf 18 december beschikbaar, naast 4K UHD ook op Blu-ray, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Regisseur Christopher Nolan creeerde de indrukwekkende actiethriller Dunkirk, met Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance en Tom Hardy. Het verhaal neemt ons mee over land, zee en door de lucht: honderdduizenden Britse en geallieerde troepen zitten vast op de stranden van Dunkirk en worden omsingeld door de naderende vijand.
 • Films en Series / Annabelle: Creation

  Gepost op ma. 13 november, 2017, 18:29


  Horrorliefhebbers kunnen dezer dagen hun hart ophalen. Halloween is nog maar achter de rug, de dagen worden donkerder en donkerder, en nu is er de release van Annabelle: Creation. In dit tweede Annabelle-verhaal zien we hoe de duivelse pop opnieuw het leven van enkele onschuldigen tot een echte hel maakt.

  Annabelle: Creation is vanaf 13 december beschikbaar op Blu-ray , DVD en Video on Demand. Vanaf dan zijn ook de boxset die beide Annabelle films bundelt én de boxset die zowel de Annabelle - films als de twee The Conjuring films bevat, verkrijgbaar! Enkel voor echte durvers!

  SYNOPSIS
  De spookmakers achter The Conjuring komen met een angstaanjagend nieuw avontuur. Jaren na de tragische dood van hun dochtertje nemen een poppenmaker en zijn vrouw een non met zes meisjes in huis die uit een gesloten weeshuis zijn gezet. Wat lijkt op een zegen blijkt een vloek wanneer de nieuwe gasten het doelwit worden van de bezeten pop Annabelle.