Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Events / Re: Cod BO4

  Gepost op Vandaag om 19:10
  Dan pas ik ook, ik ga hem ook installeren op mijn andere ps4 voor de toekomst. De tv wordt veel gedeeld atm ...
 • Events / Re: Cod BO4

  Gepost op za. 13 oktober, 2018, 21:56
  Te laat gezien. Woensdag kan ik wss wel.
 • Films en Series / C.B. Strike

  Gepost op do. 04 oktober, 2018, 22:07


  Robert Galbraith. Nog nooit van gehoord? Misschien doet de naam J.K. Rowling wél een belletje rinkelen! In C.B. Strike, de detectivereeks die Rowling schreef onder het pseudoniem Robert Galbraith, volgen we Cormoran Strike, een ex-militair die na een ongeval aan de kost komt als privédetective. BBC One pikte het boek op en maakte er een bijzonder spannende reeks van 7 afleveringen van.

  C.B.Strike is vanaf 31 oktober beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Strike is een oorlogsveteraan die privédetective is geworden, en doet zijn werk vanuit een klein kantoor aan de Denmark Street in London. Hij heeft fysieke en psychologische problemen, maar zijn unieke blik en zijn achtergrond als onderzoeker bij de Britse militaire recherche blijken cruciaal in het oplossen van zaken die aan de politie voorbijgaan.
 • Films en Series / Ocean's Eight

  Gepost op di. 11 september, 2018, 17:42


  De ene Ocean is de andere niet. Of toch wel? Debbie Ocean, zus van Danny, is nog maar pas uit de gevangenis of ze heeft al haar zinnen gezet op een nieuwe heist, en wat voor een. Tijdens het bekende MET gala in New York, onder de ogen van de verzamelde gasten en wereldpers, wil ze een kostbaar juweel stelen. Een onmogelijke klus alleen, dus gaat ze volgens de familietraditie op zoek naar de geschikte crew...

  De cast is oogverblindend: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna en tal van andere Hollywoodsterren passeren de revue, in een strakke regie van Gary Ross ('The Hunger Games', 'Free State of Jones').

  Ocean's Eight, een van dé blockbusters van het filmjaar, is vanaf 17 oktober beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen. Zo lang heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) zitten broeden op de grootste overval uit haar carrière. Om haar plan te laten slagen, moet ze samenwerken met de allerbeste criminelen, onder wie haar voormalige partner in crime Lou (Cate Blanchett), en een team van specialisten. Hun doel: 150 miljoen dollar aan diamanten, die zullen schitteren om de hals van een wereldberoemde actrice (Anne Hathaway) tijdens hét event van het jaar, het Met Gala. Het plan is uitgewerkt tot in de kleinste details, maar de dames mogen geen enkele steek laten vallen – en dat terwijl de hele wereld toekijkt.
 • Destiny 2 / Re: Info

  Gepost op wo. 05 september, 2018, 13:18
  edit: heb vdbeld ook admin gemaakt, dus nu kan hij ook invites sturen
 • Destiny 2 / Re: Info

  Gepost op wo. 05 september, 2018, 13:16
  Je moet hier ff je bungienaam doorgeven, want ik vind hem niet direct