Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Events / Burnout Paradise

  Gepost op di. 13 maart, 2018, 10:34
  Ik weet niet of ik hem dan al binnen heb, maar ik maak alvast een event aan voor diegenen die hem wel gaan hebben
 • Events / Re: Monster Hunteren

  Gepost op za. 10 maart, 2018, 08:47
  Bericht niet meer gezien.

  Mss is er tegen volgende week vrijdag iets anders dat we willen spelen ;-)
 • JRPG / Re: Sword Art Online: Fatal Bullet

  Gepost op wo. 07 maart, 2018, 18:33
  Vind het op zich wel een leuke game, zeker iets voor fans van de reeks, maar toch anders genoeg om vernieuwend genoeg over te komen
 • Films en Series / iZombie - seizoen 3

  Gepost op do. 01 maart, 2018, 11:37


  Liv en Clive gaan in het derde seizoen verder met het onderzoeken van verse lijken, waarbij Liv zich maar al te graag tegoed doet aan de hersenen van de persoon in kwestie. iZombie, gebaseerd op het gelijknamige stripverhaal van DC Entertainment, wordt geprezen omwille van de authentieke humor en is de serie waarmee hoofdrolspeelster Rose McIver zich mee op de kaart zet.

  Het derde seizoen van IZombie, vanaf 4 april beschikbaar op DVD!

  SYNOPSIS
  Als Team Z in Seattle een zombieleger ontdekt, vindt Major er de acceptatie die hij zocht. Liv en Clive onderzoeken de moord op een zombiefamilie. Na haar niet te versmaden feestmalen van verse hersenen neemt Liv, onder anderen, dominante en complotterende trekjes over. Deze 13 nieuwe heelijk gestoorde avonturen uit de koker van de uitvoerend producenten van Veronica Mars zijn gebaseerd op Vertigo Imprint van DC Entertainment.
 • Films en Series / Animal Kingdom - seizoen 2

  Gepost op di. 27 februari, 2018, 10:48


  In het tweede seizoen van Animal Kingdom is het opnieuw hard tegen onzacht binnen het Cody - huishouden. De broers rebelleren tegen moederkloek Smurf (glansrol voor Ellen Barkin) maar die laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Een derde seizoen van deze serie, gebaseerd op de gelijknamige succesvolle Australische film en van de makers van Shameless en E.R., is reeds in de maak.

  Het tweede seizoen van Animal Kingdom is vanaf 4 april beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Wanneer het tweede seizoen losbarst zitten de onbezonnen Cody-broers midden in een bloedstollende roofoverval. De buit blijkt waardeloos en ze komen gefrustreerd in opstand tegen hun bazige moeder Smurf, en tegen elkaar. Een bedreiging uit Smurfs verleden maakt de chaos compleet en zet haar machtspositie op het spel. Na Jís eindexamen krijgt hij van zijn grootmoeder een indrukwekkend cadeau, waar een enorme verantwoordelijkheid bij hoort.

  Tegen de 13e aflevering zit er ťťn familielid in de gevangenis en is een ander voor dood achtergelaten. Heftig wat bedrog, verraad en leugens kunnen doen met een relatief normale criminele familie uit Zuid-CaliforniŽ. Ellen Barkin speelt de fascinerende rol als manipulatief gezinshoofd met haar niets ontziende familiewaarden en een gevaarlijke liefde.
 • Events / Monster Hunteren

  Gepost op di. 27 februari, 2018, 10:45
  Monster Hunteren

  Kan wel kwartiertje ofzo later zijn nog