Middle-earth: Shadow of War - Slaughter Tribe Nemesis Expansion DLC

Middle-earth: Shadow of War - Slaughter Tribe Nemesis Expansion DLC

De eerste uitbreiding van Shadow of War is hier en dat betekent dat we nog meer variatie krijgen in ons persoonlijk legertje orks. Of het de moeite is om deze uitbreiding apart te kopen, dat lees je hier.We zullen eerst nog even samenvatten wat deze Slaughter Tribe Nemesis Expansion DLC met zich meebrengt:
  • Tribale confrontaties: in de nieuwe missies kunnen spelers bevelhebbers van de Slaughter Tribe confronteren.
  • Tribale oorlogsbendes: versla jouw aartsvijand in de nieuwe missies wanneer bevelhebbers van de Slaughter Tribe hun eigen strijdkrachten meebrengen.
  • Nieuw fort-thema: de Slaughter Tribe kan nu het bevel voeren over forten, die kenmerken kunnen bevatten van deze stam, waaronder thematische monumenten, uitkijkposten en de troonzaal van de Overlord.
  • Legendarische wapenrusting: versla legendarische orks van de Slaughter Tribe en verkrijg een nieuwe legendarische wapenrusting.
  • Bloederige hinderlaag: bied weerstand tegen de bevelhebbers van de Slaughter Tribe wanneer een horde orks een hinderlaag leggen.

Wat verandert dat aan de gameplay? Helemaal niks! Je kon het eigenlijk op voorhand al voorspellen dat deze eerste uitbreiding een maat voor niks zou geweest zijn, want, zeg nou eerlijk, heb jij ooit beseft dat de orks deel uitmaken van verschillende stammen? Inderdaad, wij ook niet. De gevechtsstijl die je moet hanteren hangt veel sterker af van de individuele eigenschappen van de kapitein die je bevecht dan van de visuele fransjes van een stam. Als je de game bovendien al hebt uitgespeeld dan heb je al helemaal geen reden om speciaal voor dit beetje DLC een nieuwe game te starten. Wachten op de verhalende uitbreidingen is de voornaamste boodschap tot nu!
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War
Release
di 10 okt, 2017
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Monolith Productions

Steun playstationclan.be