playstationclan.be bestaat vier jaar! En dat vieren we!

playstationclan.be bestaat vier jaar! En dat vieren we!

Naar aanleiding van ons vierjarig bestaan willen we dat met jullie vieren!Wij bestaan vier jaar, en dat hadden we nooit zonder jullie kunnen doen! Daarom willen we ook jullie eens in de bloemetjes zetten met verschillende prijzen. Wij hebben games, t-shirts, puzzels, en zoveel meer om uit te delen.

Wat moeten jullie doen om iets te winnen? Wel dat is simpel. Je geeft als commentaar op dit nieuwsartikel gewoon aan dat je wil meespelen in de prijzenpot, met als vermelding je clannaam Ún je maat van t-shirt!

Wij willen ook onze trouwe leden belonen, daarom zijn er aparte prijzenpakketten te winnen als je actief bent op ons forum, of als je in de periode tot december events aanmaakt. Maak je dan geen kans als nieuw lid? Natuurlijk wel! Daarnaast zal een onschuldige digitale hand uit de andere inschrijvingen nog een hoop andere prijzen weggeven! Deel je dit bericht trouwens op facebook of twitter? Dan krijg jij een extra kans!

Waar wacht je nog op?


Concreet:
  • Vermelding van je clannaam (naam van de site), je maat (M/L/XL/XXL) en of je dit bericht hebt gedeeld op facebook of twitter (maakt het voor ons handiger om te controleren).
  • Ben je al lang lid en ben je al actief geweest op ons forum? Dan doe je na vermelding automatisch mee voor een groot prijzenpakket!
  • We geven ook een prijzenpakket aan degenen die in de periode tot 25 december de meeste events - met minimum twee deelnemers - aanmaken op onze site!


Wij danken hierbij ook Warner Bros., Bethesda, Bandai Namco, Square Enix, Ubisoft en 2K voor het verkrijgen van de prijzen die we mogen verloten!

Steun playstationclan.be