Overwatch 2 lanceert 4 oktober

Overwatch 2 lanceert 4 oktober

Overwatch 2's release zal de belangrijkste van de franchise zijn sinds zijn debuut, te beginnen met een nieuwe competitieve multiplayer ervaring, helden, maps, en meer met een nieuwe, free-to-play structuur!

Bij de lancering krijgen spelers de kans om de nieuwste tankheld in handen te krijgen, de meedogenloze, in AustraliŽ geboren heerseres van Junkertown: de Junker Queen. Meer details over de Junker Queen, Overwatch 2's live service model en seizoensgebonden content plan, en de aankomende fase van de gesloten beta testen van de game zullen worden gedeeld tijdens de Overwatch 2 Reveal Event livestream op YouTube.com/PlayOverwatch of Twitch.tv/PlayOverwatch deze donderdag, 16 juni, om 19:00 uur.
 
De Junker Queen is de tweede nieuwe held die wordt onthuld voor Overwatch 2 en is de 34e held in de franchise in het algemeen, na Sojourn, een zeer beweeglijke en railgun-zwaaiende voormalige Overwatch-kapitein met cybernetische capaciteiten. Bij de lancering zullen ook nieuwe en iconische internationale locaties in de game verschijnen, van de besneeuwde New Queen Street in Toronto tot de drukte van Midtown Manhattan. Overwatch 2 introduceert bovendien het nieuwe speltype Push, een symmetrisch kaarttype waarin teams strijden om de controle over een centraal geplaatste robot over te nemen en deze dieper in vijandelijk gebied te brengen dan het andere team.

Overwatch 2

Release
di 04 okt, 2022
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Activision Blizzard
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be