Binnenkort speel jij Rugby op je Console!

Binnenkort speel jij Rugby op je Console!

Rugby 15 komt eraan!

Sinds de aankondiging van onze exclusieve en officiŽle TOP 14- en PRO D2-licenties zijn Bigben Interactive en HB Studios hard aan het werk geweest om de beste rugby-simulatie ooit te maken. Met een verfrissende kijk op traditionele gameplay, een nieuwe en verbeterde AI en een spelervaring waarin officiŽle licenties van grote nationale competities centraal staan, heeft RUGBY 15 genoeg fantastische content te bieden.
 
Engeland, de geboorteplaats van rugby, is de thuisbasis van de beste clubs van Europa, zoals Leicester Tigers, London Wasps, Saracens en Harlequins. Tijdens het Aviva Premiership Rugby-seizoen spelen de beste twaalf Engelse clubs 22 wedstrijdronden, waarbij elke club tegen elke rivaal een keer thuis en een keer uit speelt. De beste 4 teams aan het einde van het seizoen gaan naar de play-offs, die in mei worden gehouden. RUGBY 15 bevat de officiŽle teams, spelers, kits, specifieke regels en het scoresysteem van het Aviva Premiership.

RUGBY 15, dat wordt gepubliceerd door Bigben Interactive en is ontwikkeld door HB Studios, wordt uitgebracht in de herfst van 2014 op de PS3 en PS4.

Rugby 15

Rugby 15
Release
vr 21 nov, 2014
Genre
Sport
Platform
ps3 ps4 vita
Uitgever
Bigben Interactive
Ontwikkelaar
HB Studios

Rugby 15 kopen?