Rugby 15: OfficiŽle releasedatum en definitieve content

Rugby 15: OfficiŽle releasedatum en definitieve content

Bigben Interactive introduceert het allereerste rugby-spel op de PlayStation 4, met daarin de officiŽle Aviva Premiership Rugby-, PRO12- en exclusief de TOP 14- en PRO D2-licenties.

 

Na stapsgewijs de integratie van de grootste Europese competities te hebben aangekondigd, onthult Bigben Interactive vandaag de spelmodi in Rigby 15. Rugby-fans kunnen vriendschappelijke wedstrijden alleen of met maximaal 4 spelers spelen, en meedoen aan de officiŽle kampioenschappen van 4 grote Europese competities: TOP 14, Aviva Premiership Rugby, PRO 12 en PRO D2. Alle teams en regels voor deze kampioenschappen worden realistisch nagebootst, en spelers moeten strijden om het Brennus Shield in de lucht te mogen houden of kampioen van Engeland te worden.
 
Voor dit eerste deel in de serie bevat Rugby 15 tevens 20 bekende nationale teams en 15 teams van het zuidelijk halfrond, zij het zonder de officiŽle licenties. Er is tevens een bewerkingsmodus, dus de trouwste supporters kunnen de beroemdste namen in deze teams vinden.
 
Tenslotte kunnen spelers hun eigen competities aanmaken in de modus 'Custom tournament' door de regels (aantal deelnemers, type competitie, play-off, afvaltoernooi) in te stellen en alle teams in het spel te combineren. Laat je verbeelding de vrije loop en creŽer de divisie van je dromen!
 
Deze rugby-simulatie, die wordt gepubliceerd door Bigben Interactive en is ontwikkeld door HB Studios, wordt uitgebracht op 21 november 2014 met spelers uit het seizoen 2014/2015 op de PlayStation4, PlayStation3 en PlayStation Vita.

Rugby 15

Rugby 15
Release
vr 21 nov, 2014
Genre
Sport
Platform
ps3 ps4 vita
Uitgever
Bigben Interactive
Ontwikkelaar
HB Studios

Rugby 15 kopen?