Prepare To Meet Your DOOM!

Prepare To Meet Your DOOM!

Op deze vrijdag de 13e wordt DOOM uitgebracht!Bethesda Softworks, een ZeniMax Media-bedrijf, kondigt aan dat de langverwachte first-person shooter DOOM nu wereldwijd verkrijgbaar is voor PS4. DOOM – de iconische game die een genre wist te definiëren en als een van de meest invloedrijke games ooit gemaakt wordt bestempeld – keert terug als een brutale, leuke en uitdagende moderne shooter.
Marty Stratton, executive producer bij id Software
Citaat

We zijn enthousiast een nieuw hoofdstuk in de wereld van DOOM te introduceren. Onze intenties waren een game te ontwikkelen met de typische eigenschappen van DOOM, maar dan gebouwd voor een meer gemoderniseerd gaming publiek met de nieuwste technologieën. DOOM draait volledig rond krachtige wapens, gekke demonen en snelle gameplay. We geloven dat fans van het origineel en nieuwkomers tot de franchise zullen genieten van hetgeen DOOM heeft aan te bieden en we kunnen niet wachten tot iedereen ermee aan de slag gaat.


DOOM is ontwikkeld bij id Software, pionier in het first-person shooter genre. Genadeloze demonen, gigantische wapens en snelle, vlotte bewegingen zijn de funderingen voor intense, first-person combat – of je nu hordes demonen tot moes slaat in de singleplayer campagne of het tegen vrienden opneemt in de vele multiplayer modi. Breid je gameplay-ervaring uit met de DOOM SnapMap game editor om gemakkelijk eigen content aan te maken, te spelen en wereldwijd te delen.  

DOOM

DOOM
Release
vr 13 mei, 2016
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Bethesda
Ontwikkelaar
id Software

DOOM kopen?