Films & TV Series Reviews

  • The Batman

    The Batman

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 13 mei, 2022, 09:38 - 0 Comments
    Het reilen en zeilen van Batman is al ettelijke malen verfilmd geweest, en gespeeld door ettelijke acteurs. Deze keer doet Robert Pattinson een gooi naar de cape in The Batman.
  • The Many Saints of Newark

    The Many Saints of Newark

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 27 maart, 2022, 09:13 - 0 Comments
    Een jonge Tony Soprano die opgroeit in de schaduw van Dickie Moltisante. Dat kan niet slecht zijn toch?
  • The Matrix Ressurections

    The Matrix Ressurections

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 16 februari, 2022, 16:38 - 0 Comments
    Na enkele decennia krijgen we het vervolg van The Matrix Trilogy op ons bord. Is there a spoon or not? Dat lees je hier!
  • Candyman

    Candyman

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 04 februari, 2022, 08:51 - 0 Comments
    In de jaren '90 scoorde Candyman hoge ogen en was het zelfs de premisse van een bekende song. Nu krijgt de film een vervolg. Durven we hierna nog in de spiegel kijken?
  • The Forever Purge

    The Forever Purge

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 21 december, 2021, 09:53 - 0 Comments
    The Purge is een filmfenomeen dat enkele jaren geleden startte en ondertussen al tig vervolgen en zelfs een serie rijker is.
  • Lansky

    Lansky

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 19 december, 2021, 09:22 - 0 Comments
    Lansky is een film gebaseerd op waargebeurde feiten die het verhaal vertellen van de gangster Meyer Lansky. Klaar voor dit maffia-epos?
  • Boss Baby 2: Familiezaken

    Boss Baby 2: Familiezaken

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 17 december, 2021, 14:17 - 0 Comments
    De protagonisten van Baby Boss zijn opgegroeid en leiden hun eigen leven. Dit tot er iets aan de hand is met BabyCorp...
  • Fast and Furious 9

    Fast and Furious 9

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 17 december, 2021, 14:00 - 0 Comments
    Fast and Furious 9 is onlangs op ons losgelaten. Kan deze F9 nog iets nieuw bieden, of lijkt de reeks op z'n einde?
  • Batman: The Long Halloween part 2

    Batman: The Long Halloween part 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 oktober, 2021, 13:36 - 0 Comments
    Wanneer stopt de lange Halloween? Batman gaat op onderzoek uit...
  • Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

    Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 september, 2021, 11:23 - 0 Comments
    Na de film Mortal Kombat werden we ook verblijd met de animatiefilm 'Battle of the Realms'. Was het fatality of friendship? Dat lees je hier!
  • Batman: The Long Halloween part 1

    Batman: The Long Halloween part 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 12 september, 2021, 09:13 - 0 Comments
    Recent werden beide delen van Batman: The Long Halloween uitgegeven. Wij bekeken alvast het eerste deel!
  • Those Who Wish Me Dead

    Those Who Wish Me Dead

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 09 juli, 2021, 09:53 - 0 Comments
    In Those Who Wish Me Dead neemt Angelina Jolie het op tegen enkele huurmoordenaars en de elementen der aarde. Hoe wij haar acteerprestatie beoordelen kan je hier lezen.
  • Mortal Kombat

    Mortal Kombat

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 28 mei, 2021, 09:18 - 0 Comments
    Mortal Kombat heeft ons, behalve een heuse gamefranchise, ook meer en minder gezegend met een handvol films en zelfs reeksen. Wordt het Merci of Brutality? Dat lees je hier!
  • Stargirl - seizoen 1

    Stargirl - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 01 mei, 2021, 13:43 - 0 Comments
    Er zijn wel meerdere nobele onbekenden binnen het DC Universum die onder deze reviewer zijn radar vliegen. Zo is Stargirl er eentje van. Wij mochten het eerste seizoen bekijken en onze mening hierover delen!
  • Wonder Woman 1984

    Wonder Woman 1984

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 06 april, 2021, 11:18 - 0 Comments
    Na onze review van Injustice League The Snyder Cut, aanschouwen we opnieuw Wonder Woman in haar tweede standalone film: Wonder Woman 1984!
  • Synchronic

    Synchronic

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 02 april, 2021, 14:03 - 0 Comments
    Klaar voor een leuke trip? Dan is de drug Synchronic wel iets voor jou!
  • Star Trek Picard - seizoen 1

    Star Trek Picard - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 26 maart, 2021, 10:20 - 0 Comments
    Na Discovery komt er een nieuw deel van de 'Star Trek'-franchise onze richting aangevlogen. In dit deel staat de legendarische Jean-Luc Picard centraal. Lees hier wat wij vonden van Star Trek Picard!
  • Justice League The Snyder Cut

    Justice League The Snyder Cut

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 maart, 2021, 09:08 - 0 Comments
    Justice League kregen we enkele jaren geleden al op ons bord , maar nu krijgen we met The Snyder Cut de versie die oorspronkelijk bedoeld was. Klaar voor deze vier uur durende marathon?
  • Batman - Soul of the Dragon

    Batman - Soul of the Dragon

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 10 maart, 2021, 08:49 - 0 Comments
    Tussen de bekende Batman-films verschijnt er ook, meer dan je zou verwachten, een animatiefilm van onze gevleugelde held. Had Batman in de jaren '70 veel soul of niet? Dat lees je hier!
  • South Park - seizoen 23

    South Park - seizoen 23

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 oktober, 2020, 09:05 - 0 Comments
    South Park brengt alweer zijn drieŽntwintigste seizoen op de markt. Wat hebben de jongens nu nog te vertellen?
  • Titans - seizoen 2

    Titans - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 24 augustus, 2020, 09:13 - 0 Comments
    De brute DC-serie over de sidekicks van bekendere superhelden is terug. Maak je klaar voor een tweede seizoen van Titans!
  • Veronica Mars - seizoen 1

    Veronica Mars - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 04 augustus, 2020, 09:10 - 0 Comments
    Veronica Mars, de tienerdetective is opgegroeid, en opnieuw klaar om de misdaad aan te pakken!
  • Sonic the Hedgehog

    Sonic the Hedgehog

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 13 juli, 2020, 23:05 - 0 Comments
    Je moet al zeer ver weg van de gamewereld wonen om nog nooit van de supersonische egel Sonic gehoord te hebben. Af en toe komt er eens een film uit die zijn materiaal leent uit de gamewereld, zo ook met deze Sonic-franchise. Beter op de console gebleven of toch ons beeldscherm waardig?
  • Joker

    Joker

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 05 februari, 2020, 15:25 - 0 Comments
    We zijn de laatste jaren verwend als het over superheldenfilms- en series gaat in zowel het Marvel als DC-universum. Weinig films fixeren zich op het 'origin' verhaal van de slechteriken, maar deze Joker waagt een verdienstelijke poging!
  • The Big Bang Theory - seizoen 12

    The Big Bang Theory - seizoen 12

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 januari, 2020, 10:29 - 0 Comments
    Na 12 jaar houdt The Big Bang ermee op. Ben jij klaar voor het laatste seizoen?
  • Warrior - seizoen 1

    Warrior - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 08 december, 2019, 18:23 - 0 Comments
    Warrior is een serie die zich afspeelt net na de Amerikaanse Burgeroorlog, een periode waar wij, Europeanen, weinig van afweten. In deze woelige tijden arriveert Ah Sahm, onze Warrior!
  • Godzilla: King of the Monsters

    Godzilla: King of the Monsters

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 oktober, 2019, 22:03 - 0 Comments
    Godzilla is terug, en hoe! Deze keer schakelt de mensheid hem in om komaf te maken met andere monsters. Maar is dat wel een goed idee?
  • Detective Pikachu

    Detective Pikachu

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 18 september, 2019, 20:29 - 0 Comments
    Benieuwd hoe de Pokťmonwereld er in het echt zou uitzien? Kijk dan snel even naar Detective Pikachu!
  • Shazam!

    Shazam!

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 02 augustus, 2019, 17:48 - 0 Comments
    Welk kind droomt er niet van om superheld te worden? Even sterk als Superman of even snel als de Flash? Het overkomt Billy Batson en hoe die er mee omgaat kom je te weten in Shazam!
  • Aquaman

    Aquaman

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 18 april, 2019, 10:03 - 0 Comments
    Aquaman maakte zijn debuut in de DC-film Justice League en krijgt nu zijn eigen verhaal. Lees hier onze beknopte samenvatting!

Steun playstationclan.be