Roxy Raccoon's Pinball Panic

Roxy Raccoon zit in de problemen en moet al flipperend de redder in nood spelen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, zochten wij uit in Roxy Raccoon’s Pinball Panic.De geteste versie is de PS5-versie.

Aangezien er geen verhaal is krijgt dit onderdeel het gemiddelde van de andere delen.

Gameplay


Een echt verhaal kan je het niet noemen, maar Roxy Racooon moet plots voor redding zorgen wanneer een boosaardige heks zichzelf verveelt en het land overspoelt met duistere magie. De enige manier om de heks te verslaan, is de negen verschillende flipperwerelden te betreden en alle objectieven te behalen. Dat doe je in klassieke pinball-stijl, waarbij 28 verschillende flippers op je te wachten staan. Elke pinball-machine is voorzien van de nodige opdrachten (targets die je moet raken, etc) en kent ook kristallen om te verzamelen. Verschillende camerastandpunten zorgen telkens dat de actie netjes in beeld komt en je nooit het overzicht (bij een multiball bijvoorbeeld) uit het oog verliest. Een aangename flippergame met een twist.Graphics & Sound


Hoe leuk het flipperen ook wel niet is, de game ziet er gewoonweg niet uit. Amateuristische graphics, donkere kleuren en irritante geluiden bederven een groot deel van de pret, helaas.

Conclusie


Roxy Raccoon’s Pinball Panic biedt veel content aan en houdt het flipperen plezant, al had het op audiovisueel vlak stukken beter gemogen.

Pluspunten


  • Meerdere flippertafels
  • High-score systeem


Minpunten


  • Spuuglelijk
Reviewer: JohnCena

Score

Verhaal
6/10
Gameplay
8/10
Grafisch
5/10
Geluid
5/10
Duur
7/10

Roxy Raccoon's Pinball Panic

Release
wo 12 jun, 2024
Genre
Sport
Platform
ps4 ps5
Uitgever
eastasiasoft

Score

Verhaal
6/10
Gameplay
8/10
Grafisch
5/10
Geluid
5/10
Duur
7/10