Reviews

  • 80

    F1 24

    Review geschreven door JohnCena op ma. 01 juli, 2024, 09:53 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het is moeilijk om elk jaar te innoveren, maar toch slaagde Codemasters erin onze interesse te wekken met F1 24 door enkele nieuwigheden te beloven. We waren dan ook benieuwd of ze hun beloftes hadden gehouden.
  • 79

    Sand Land

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 29 juni, 2024, 16:16 - 0 Comments
    ps4 ps5 In het dorre Sand Land gaan demonen en mensen een alliantie aan om water te vinden. Maar is dat wel te vinden en welke hindernissen moeten zij doorstaan?
  • 92

    Sea of Thieves

    Review geschreven door JohnCena op wo. 12 juni, 2024, 16:44 - 0 Comments
    ps5 Ahoy, piraatjes! Na een domper op de feestvreugde met Ubisofts Skull and Bones, komt Microsoft Xbox tot de redding en brengt het diens succesvolle Sea of Thieves eindelijk naar onze geliefde PlayStation.
  • 62

    Roxy Raccoon's Pinball Panic

    Review geschreven door JohnCena op wo. 12 juni, 2024, 13:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Roxy Raccoon zit in de problemen en moet al flipperend de redder in nood spelen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, zochten wij uit in Roxy Raccoon’s Pinball Panic.
  • 66

    Phantom Fury

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 12 juni, 2024, 13:25 - 0 Comments
    ps5 Phantom Fury is uitgegeven door 3D Realms, dezelfde als die klepper Duke Nukem. Herleven wij de glorietijden van toen of blijven die een mooie herinnering?
  • 68

    System Shock

    Review geschreven door JohnCena op di. 11 juni, 2024, 15:44 - 0 Comments
    ps4 ps5 In een ver verleden, namelijk 1994, verscheen System Shock, dat een klassieker in het genre werd. Nu, 30 jaar later, heeft de titel een remake-proces ontvangen en kan zowel jong als oud met de game aan de slag. Maar weet System Shock ook de tand des tijds te hebben doorstaan?
  • 72

    Space Mercenary Defense Force

    Review geschreven door JohnCena op wo. 05 juni, 2024, 17:46 - 0 Comments
    ps4 ps5 Space Mercenary Defense Force verscheen recent en hoewel het alles mee heeft van een rasechte shoot’em-up, bevindt de game zich toch meer in het roguelike-genre. Wij zochten uit hoe dat komt.
  • 68

    Pool Party

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 02 juni, 2024, 11:44 - 0 Comments
    ps4 ps5 Partygames, we kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Want wat is nu leuker dan je vrienden het vuur aan de schenen leggen in een videogame? Wij hoopten met Pool Party wat variatie te vinden en vooral veel plezier te beleven.
  • 70

    Top Spin 2K25

    Review geschreven door JohnCena op za. 01 juni, 2024, 13:00 - 0 Comments
    ps4 ps5 2K heeft onze gebeden aanhoort en komt na meer dan tien jaar met een nieuwe Top Spin-game op de proppen. Revolutionair, vernieuwend en adembenemend? Wij zochten het uit!
  • 68

    Crown Wars: The Black Prince

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 31 mei, 2024, 15:33 - 0 Comments
    ps5 Er zijn niet zoveel spellen die zich focussen op de honderdjarige oorlog, grofweg 700 jaar geleden. Met deze Crown Wars treed je in dienst van de Fransen en zal je turn-based gewijs verschillende gevechten moeten overleven!
  • 60

    The Kindeman Remedy

    Review geschreven door JohnCena op ma. 20 mei, 2024, 11:54 - 0 Comments
    In The Kindeman Remedy ga je als dokter je eigen onderzoek leiden en deins je daarvoor niet terug om enkele lijken te maken en proefpersonen te martelen. Gruwelijk, maar biedt het ook voldoende gameplay om je uren mee bezig te houden?
  • 50

    My Incubi Harem

    Review geschreven door JohnCena op ma. 20 mei, 2024, 11:50 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het visual novel genre is altijd al een vreemde eend in de bijt geweest, vooral als je het gaat mengen met bizarre taferelen. Doet My Incubi Harem echter onze mond openvallen?
  • 68

    Pretty Girls Escape PLUS

    Review geschreven door JohnCena op zo. 19 mei, 2024, 17:23 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een nieuwe Pretty Girls-titel betekent nieuw puzzelplezier. Of niet? Wij zochten het uit en gingen met Pretty Girls Escape PLUS aan de slag.
  • 84

    Tales of Kenzera: Zau

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 12 mei, 2024, 12:49 - 0 Comments
    ps5 Zuberi is net zijn vader verloren en heeft het moeilijk met de verwerking. Zijn moeder geeft hem een boek met daarin het verhaal van Zau, een jonge sjamaan met soortgelijk verhaal.
  • 88

    Stellar Blade

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 mei, 2024, 08:46 - 0 Comments
    ps5 Na het einde van de wereld worden bataljons uit de kolonie naar de Aarde gestuurd om de overlevenden te helpen. Jij bent EVE, één van die leden uit het bataljon. Toch is er wat meer gaande en daar ga jij op onderzoek naar.
  • 60

    Richman 11

    Review geschreven door JohnCena op ma. 29 april, 2024, 09:58 - 0 Comments
    ps4 ps5 Monopoly, we kunnen een wereld zonder niet meer inbeelden. Maar buiten het Westen bestaat er ook Richman, waar nu deel 11 van is verschenen. Kan het echter tippen aan Mister Monpoly’s werelderfgoed?
  • 70

    Grounded

    Review geschreven door JohnCena op wo. 24 april, 2024, 08:55 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na Pentiment en Hi-Fi Rush was het de beurt aan Grounded om de overstap van Xbox (en pc) naar PlayStation te maken. De game kende in al die tijd enkele updates en wij zochten uit of de titel die de tand des tijds wist te doorstaan.
  • 70

    Flightpath: Adventures in Venaris

    Review geschreven door JohnCena op di. 23 april, 2024, 15:49 - 0 Comments
    ps4 ps5 Flightpath: Adventures in Venaris biedt een bijzondere kijk op het shmup-genre en plaatst een verhaalmodus voor eens centraal. Wij gingen vol goede verwachtingen het avontuur aan.
  • 50

    Outer Terror

    Review geschreven door JohnCena op di. 23 april, 2024, 15:47 - 0 Comments
    ps4 ps5 Outer Terror, een van de vele pc-ports van indiegames die het daglicht op console zien, valt onze PlayStation aan. De moeite waard?
  • 85

    Manic Mechanics

    Review geschreven door JohnCena op wo. 17 april, 2024, 14:28 - 0 Comments
    ps4 ps5 We kennen allemaal ondertussen het geslaagde Overcooked en andere games in het genre zoals KeyWe, maar er is nog ruimte voor andere gelijkaardige games. Wij ontdekten Manic Mechanics, een gelijkaardige titel waarbij we gaan sleutelen aan wagens. Een aanrader?
  • 82

    WWE 2K24

    Review geschreven door JohnCena op wo. 17 april, 2024, 14:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 2K is al enige tijd sterk aan de weg aan het timmeren om de glorieperiode van de WWE-games van weleer terug te brengen en slaagde daar mondjesmaat ook geleidelijk aan weer in. Krijgen we met WWE 2K24 eindelijk weer een absolute topper voorgeschoteld?
  • 90

    Hi-Fi Rush

    Review geschreven door JohnCena op ma. 08 april, 2024, 12:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 Hi-Fi Rush, een verborgen pareltje die Bethesda uit het niets exclusief op Xbox wist te droppen, is nu eindelijk ook op PlayStation beschikbaar. Uniek in zijn genre, maar nog steeds aan te raden?
  • 38

    Shines Over: The Damned

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 01 april, 2024, 11:02 - 0 Comments
    ps5 Klaar voor één van de kortste horrorgames ever? Lees hier onze mening van Shines Over: The Damned!
  • 30

    Cat and Ghostly Road

    Review geschreven door JohnCena op zo. 31 maart, 2024, 10:22 - 0 Comments
    ps4 ps5 Geen Stray deze keer waarin een kat de hoofdrol speelt, maar Cat and Ghostly Road. Een verhaal waarin je als poes over spirituele krachten bezit. Interesse gewekt?
  • 90

    Pentiment

    Review geschreven door JohnCena op zo. 31 maart, 2024, 10:19 - 0 Comments
    ps4 ps5 Pentiment, een van de eerste Xbox-exclusives die nu ook op PlayStation beschikbaar is, kreeg twee jaar geleden alvast het nodige lof. Terecht? Wij gingen er op onze geliefde console mee aan de slag!
  • 84

    Rise of the Ronin

    Review geschreven door JohnCena op do. 21 maart, 2024, 12:00 - 0 Comments
    ps5 Na beide geslaagde Nioh-games, krijgt Sony PlayStation er opnieuw een exclusive bij ontwikkeld door het getalenteerde Team NINJA. Deze keer mogen we als echte ronin een epische reis maken door het 19e eeuwse Japan. Benieuwd wat dat zou geven!
  • 32

    Unlife

    Review geschreven door JohnCena op wo. 20 maart, 2024, 11:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Unlife verscheen twee jaar geleden op pc en kan, na al die tijd, rekenen op een consolerelease. Is de indietitel er echter op verbeterd?
  • 69

    Welcome to ParadiZe

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 19 maart, 2024, 12:17 - 0 Comments
    ps5 Het is gebeurd! Je weet wel, die zombie-apocalyps waar we nu al menig film en serie van bekeken hebben. Toch is er een twist in Welcome to Paradize!
  • 80

    Cartel Tycoon

    Review geschreven door JohnCena op do. 14 maart, 2024, 09:44 - 0 Comments
    ps4 ps5 Cartel Tycoon, waarin we ons aan het leven van een drugsbaron mogen wagen, werd twee jaar geleden mild tot positief op pc onthaald. Op console is er minder keuze in dat genre, dus waren we benieuwd of de game ons ging weten te verrassen in positieve zin.
  • 64

    Dead End City

    Review geschreven door JohnCena op do. 14 maart, 2024, 09:39 - 0 Comments
    ps4 ps5 Dead End City combineert Mad Max met het shoot-em-up-genre, maar volstaat dat voor het nodige speelplezier?

Steun playstationclan.be