Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4

Po is al een tijdje de drakenkrijger en moet zijn wijsheid doorgeven. Maar niet vooraleer hij nog een vierde keer op avontuur gaat!

 

Tai Lung is terug vanuit de geestenwereld, en die heeft nog een eitje met onze pandaheld te schillen. Po heeft nietsvermoedend plezier als legendarische drakenkrijger. Hij staat immers in dienst van de bevolking en helpt hen graag. Shifu echter is van mening dat hij de spirituele leider moet worden van de Vredesvallei en hierdoor moet hij iemand vinden die in zijn voetsporen kan treden als drakenkrijger, al is dat zeker niet naar de zin van Po. Zhen, de diefachtige vos, weet meer over de terugkomst van Tai Lung. Dit is dan ook de uitgelezen kans voor Po om zowel op avontuur te gaan, als zijn plicht als geestelijke leider uit te stellen.

De film is vrij lineair en veel plotwendingen zijn er niet te verwachten. De film heeft het veeleer van de zeer genietbare humor tussen Po en zijn omgeving, maar ook de interactie tussen Po's vaders, die hem toch nog ten allen koste willen beschermen.


Steun playstationclan.be