SWORD ART ONLINE Fractured Daydream komt uit op 4 oktober 2024

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream komt uit op 4 oktober 2024

Ontdek meer over het verhaal van SWORD ART ONLINE Fractured Daydream in een gloednieuwe trailer.In dit grootschalige multiplayer-avontuur dat zich afspeelt in een virtual reality-wereld genaamd Alfheim Online, loopt het Galaxia-systeem uit de hand, waardoor er een breuk ontstaat in tijd en ruimte en er een nieuwe versie ontstaat waarin werelden en tijdlijnen door elkaar lopen. Personages uit verschillende arcs van de Sword Art Online-serie moeten zichzelf zien te redden in deze onbekende wereld. Ze sluiten onverwachte bondgenootschappen met vijanden en halen herinneringen op terwijl ze proberen de tijdlijn weer op het juiste spoor te zetten.

Spelers kunnen kiezen uit een aantal van hun favoriete personages uit de serie om deel te nemen aan grote co-op-groepen van maximaal twintig vechters, in cross-play raids en intense eindbaasgevechten, waarin elk een rol heeft in het behalen van de overwinning.

Spelers die ervoor kiezen om de Digital Deluxe of Digital Premium edities te pre-orderen, krijgen 3 dagen eerder toegang tot SWORD ART ONLINE Fractured Daydream, zodat ze eerder dan andere vechters hun eerste stappen in deze nieuwe wereld kunnen zetten.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream

Release
ma 25 nov, 2024
Genre
JRPG
Platform
ps5
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be