Warhammer Chaosbane Slayer Edition

Bestrijd de eindeloze Chaos hordes in deze ultieme versie van Warhammer: Chaosbane, deze versie bevat alle bestaande content en de nieuwe klasse Witch hunter. Wil je weten wat wij van dit debuut op de Playstation 5 vonden? Lees het hier!

 

De geteste versie is de PS5 versie.

Hey PSClan leden hier ben ik weer voor een gastreview. Met de lancering van PS5 de stoute schoenen aangetrokken en weer een wereld van games aan het ontdekken op de next-gen console. Lees hier mijn review van Warhammer Chaosbane Slayer Edition.

Verhaal


Het verhaal is nog steeds hetzelfde dus hiervoor verwijs ik je graag naar onze PS4 Review.

Gameplay


De gameplay is ten opzichte van zijn PS4 voorganger niet veranderd zie PS4 Review.

De haptische feedback in de DualSense zorgt voor een ietwat andere belevenis. Op die manier zullen de schouderknoppen weerstand bieden wanneer je deze aanval wil gebruiken, maar uitgeput is. Helaas zijn er hier geen andere speciale PlayStation 5-aanpassingen aanwezig. De implementatie van DualSense-functionaliteit voelt op z'n best vluchtig aan.

Tomb Kings DLC


In Tomb Kings speel je één van de vier hoofdrolspelers, aan de zijde van de Amethistorde in de woestijnen van Nehekhara, waar een eens zo belangrijke beschaving door het zand is opgeslokt. Het verhaal stelt niet veel voor maar de Egyptische omgeving geeft een welgekome verandering. Je moet je verdiepen in elk van de tien graven die verspreid liggen in de woestijn en het kwaad dat op de loer ligt vernietigen.

The Witch Hunter


Neen, geen Geralt Of Rivea maar een compleet nieuw personage. Witch Hunters zijn iconische figuren in de Warhammer games, met Vermintide's gniffelende Victor Saltzpyre een uitstekend voorbeeld van wat je kan verwachten van deze klasse.  Warhammer: Chaosbane heeft nu zijn eigen Witch Hunter, met de toevoeging van een personage genaamd Jurgen Haider.


 

Graphics & Sound


Warhammer is geoptimaliseerd voor de PS5 maar niet gecreëerd voor PS5. Verwacht je dus niet aan verbluffende graphics buiten 4K upscale en 60fps (met helaas wat screen tearing). De laadtijden zijn wel enorm verkort, wat resulteert in bijna onmiddellijke overgangen tussen omgevingen, terwijl het laden van schermen tussen acts en quests wordt teruggebracht tot tussen de drie a vijf seconden. Het geluid heb ik ervaren via de 3D Pulse headset maar ook hier wordt ik niet van mijn sokken geblazen.Conclusie


Heb je het spel in 2019 gemist? Dan is dit wel je kans om het complete pakket te ervaren. Chaos bane is een toffe action RPG waar je uren plezier aan kan beleven voor een schappelijke prijs. Heb je deze al op de PS4 gespeeld dan kan ik je deze aanraden als je de extra content wil, voor de Playstation 5 - features moet je het niet doen.

Pluspunten


  • Complete Pakket met alle DLC/Updates
  • 6 unieke personages met unieke gameplay
  • Uren hack & slash plezier


Minpunten


  • Voelt wat als een Diablo 3 clone
  • Benut niet het potentieel van de Playstation 5
Reviewer: Kelthor

Score

Verhaal
8/10
Gameplay
7/10
Grafisch
7.5/10
Geluid
7/10
Duur
7.5/10

Warhammer: Chaosbane

Release
di 31 dec, 2019
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Eko Software

Score

Verhaal
8/10
Gameplay
7/10
Grafisch
7.5/10
Geluid
7/10
Duur
7.5/10