Prequel Borderlands 2 in de maak

Prequel Borderlands 2 in de maak

Er komt een nieuwe Borderlands, eentje die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van de eerste en tweede game. Althans dat beweert GamePointsNow.In deze prequel zou je als één van Handsome Jack's luitenanten op zoek gaan naar een artefact op de Elpis-maan. Als luitenant zou je kunnen kiezen tussen Athena the Gladiator, Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer of Fragtrap, een gemilitariseerde Claptrap. Tevens zou er een nieuwe wapenklasse geïntroduceerd worden met name Cryo-wapens. De naam doet vermoeden dat deze iets met ijs zullen doen.

Aangezien de game plaatsvindt op een maan, zal er ook een verminderde zwaartekracht zijn. Om je hierin toch nog degelijk te verplaatsen zal je een jetpack meekrijgen. Daarnaast betekent een verminderde zwaartekracht ook een gebrekkige atmosfeer en dus zal je voorzichtig moeten omspringen met je zuurstof.

Of dit nu realiteit of kolder is valt af te wachten. Een officiële aankondiging van Gearbox wordt dit weekend verwacht tijdens een PAX East-panelgesprek.

Bron: chief.be

Borderlands 2

Borderlands 2
Release
vr 21 sep, 2012
Genre
Actie
Platform
ps3 vita
Uitgever
2K Games
Ontwikkelaar
Gearbox Software

Borderlands 2 kopen?