Meer informatie over NieR Replicant ver.1.22474487139...

Meer informatie over NieR Replicant ver.1.22474487139...

NieR Replicant ver.1.22474487139... bevat bij release extra episode, dungeons en meerDeze vernieuwde versie van de game is verbeterd voor een modern publiek met volledige geremasterde beelden, een opnieuw opgenomen soundtrack en gloednieuwe ingesproken dialogen. Daarnaast bevat de game nieuwe verhaalcontent, extra dungeons en kostuums, inclusief diverse op NieR:Automata gebaseerde kostuums & wapens, de NieR:Automata soundtrack, en meer.
 
Hieronder meer details over de extra content die de game bij de lancering omvat:
  • Extra Episode – De nieuwe episode heet “Mermaid”, gaat over een schipbreuk en een klein meisje, en laat spelers genieten van een nieuw scenario met een spectaculair eindbaasgevecht.
  • Extra dungeons uit “15 Nightmares” – Deze content verscheen eerder als downloadbare content voor de originele release in Japan en is vergelijkbaar met "The World of Recycled Vessel" in het Westen. De content daagt spelers uit om een reeks dungeons te overwinnen in de wereld van het “Recycled Vessel”. Door de dungeons te voltooien, ontgrendelen spelers diverse wapens en kostuums, "Kabuki" en "Samurai." Nadat je een van de kostuums hebt verkregen, kun je via het optiemenu vijandelijke kogels het uiterlijk van Emils gezicht geven.
  • Soundtrack from NieR:Automata – Na de eerste playthrough krijgen spelers de optie om de achtergrondmuziek te veranderen naar bepaalde tracks uit het hooggeprezen NieR:Automata.
  • Gaststerren uit NieR:Automata – De Engelse en Japanse stemacteurs van 2B en 9S zijn ook in de game opgenomen.

 
Naast de kostuums die spelers kunnen ontgrendelen via "15 Nightmares", kunnen spelers vanaf de lancering een gratis "4 YoRHa" -kostuumpakket downloaden om de kostuums en wapens van hun personage te verwisselen met geliefde designs uit NieR: Automata, inclusief 9S, 2B en A2.

NieR Replicant

NieR Replicant
Release
wo 31 mrt, 2021
Genre
JRPG
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Square Enix

Steun playstationclan.be