Meer nieuws rond Final Fantasy VII Remake Intergrade

Meer nieuws rond Final Fantasy VII Remake Intergrade

Voice cast en gameplay-details onthuld

SQUARE ENIX Ltd., onthulde vandaag spannende nieuwe details over FINAL FANTASYģ VII REMAKE INTERGRADE, de verbeterde en uitgebreide versie van het hooggeprezen en bekroonde FINAL FANTASY VII REMAKE voor de PlayStationģ5 (PS5ô). Het team maakte bekend dat de nieuwe episode met Yuffie de officiŽle titel FF7R EPISODE INTERmission heeft gekregen en onthulde meer informatie over hoofdpersonage Yuffie Kisaragi en de Engelstalige stemacteurs voor de nieuwe personages die in deze nieuwe episode verschijnen.Tijdens haar missie om het krachtigste materiaal van de Shinra Electric Power Company te stelen zal Yuffie's kenmerkende gevechtsstijl goed van pas komen. Als lid van Wutai's elite korps van ninja-agenten en met steun van Avalanche HQ steekt Yuffie vijandelijke linies over om de vroegere glorie van haar vaderland te herstellen en lang gekoesterde wraak op Shinra te nemen. Yuffie schittert in gevechten op zowel korte als lange afstand met haar unieke speelstijl die draait om de iconische, enorme werpster die ze naar vijanden kan gooien. Vervolgens kan ze aanvallen met langeafstands-ninjutsu die ze kan uitbreiden met Elemental Ninjutsu-vaardigheden die zijn gebaseerd op de elementen vuur, ijs, bliksem of wind.

Met een andere vaardigheid van Yuffie, genaamd "Banishment", kan ze een aanval uitvoeren die meer schade veroorzaakt naarmate er daarvoor meer ATB is uitgegeven. Net als bij de ninjutsu-aanvallen die ze kan gebruiken bij haar werpster, kan ze hierbij ook Elemental Ninjutsu gebruiken om verschillende elementen in de strijd te gooien.Yuffie kan ook gebruikmaken van "Windstorm," waarmee ze een woeste windvlaag creŽert die nabije vijanden schade toebrengt en naar haar toe lanceert. Spelers kunnen in FF7R EPISODE INTERmission nog veel meer leren over de unieke ninja-vechtstijl van Yuffie en genieten van een uitgebreide gameplay-ervaring met diverse vernieuwde spel- en gevechtselementen.

Naast Yuffie en Sonon zijn er nog meer personages geÔntroduceerd voor FF7R EPISODE INTERmission, waaronder Zhijie, een Wutain die dienstdoet als het contactpunt tussen de nieuwe Wutaian regering en Avalanche HQ, leden van Avalanche HQ - Nayo, Billy Bob en Polk, en Weiss, de sadistische heerser van Shinra's topgeheime ondergrondse onderzoekscentrum Deepground.
 
SQUARE ENIX heeft ook de Engelstalige stemtalenten achter deze nieuwe personages in FF7R EPISODE INTERmission onthuld, inclusief:

  • Yuffie Kisaragi, met de stem van Suzie Yeung
  • Sonon Kusakabe, met de stem van Aleks Le
  • Weiss, met de stem van Daman Mills
  • Zhijie, met de stem van Griffin Puatu
  • Nayo, met de stem van Ashley Boettcher
  • Billy Bob, met de stem van David Goldstein
  • Polk, met de stem van Daniel Amerman

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Final Fantasy VII Remake Intergrade
Release
za 14 aug, 2021
Genre
JRPG
Platform
ps5
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Square Enix

Steun playstationclan.be