Vier 50 jaar FIA World Rally Championship met WRC 10

Vier 50 jaar FIA World Rally Championship met WRC 10

Terwijl het FIA World Rally Championship zich voorbereidt om in 2022 zijn 50e seizoen te vieren, komen NACON en ontwikkelstudio KT Racing met de onthulling van WRC 10, het nieuwste deel in de officiŽle videogame-serie van het kampioenschap.Om de 50e verjaardag van de competitie te vieren, wordt WRC 10 een unieke jubileumeditie, boordevol nieuwe functies en race-spektakel. Zo is er een retrospective mode die spelers de kans biedt om de 19 evenementen opnieuw te beleven die de geschiedenis van het kampioenschap hebben gevormd. Deze uitdagende speciale stages stellen de vaardigheden van de coureurs op de proef door voorwaarden op te leggen die specifiek zijn voor elk tijdperk. Neem deel aan zes historische rally's, waaronder de legendarische Acropolis Rally (Griekenland) en Rallye Sanremo (ItaliŽ), met meer dan 20 van de meest iconische auto's van de WRC: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota... Met meer content dan ooit, kunnen fans volop genieten van WRC 10 en zijn eerbetoon aan 50 jaar rallyrijden.

De physics, die door pers en spelers in WRC 9 al werden geprezen, zijn nog verder verbeterd om spelers een nog realistischere ervaring te bieden. Met name de beheersing van aerodynamische krachten, de turbo en het remmen hebben op alle vlakken aandacht gekregen, zodat WRC 10 garant staat voor nog nauwkeurigere en intensere race-sensaties. Ook het compleet herziene audio-design draagt in deze nieuwe editie bij aan het gevoel helemaal in de ervaring ondergedompeld te worden. Ervaar rally-racing alsof je er werkelijk bent!
 
De zeer populaire Career-mode is verbeterd met een nieuwe editor om de autokleuren mee te bewerken en de kans om je eigen team te vormen. Je kunt nu je eigen kleuren aan championship-wagens geven om je bij de 52 teams van het 2021-seizoen te voegen. Ga de uitdaging aan met je eigen, aangepaste team!

WRC 10

WRC 10
Release
zo 14 nov, 2021
Genre
Race
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Nacon
Ontwikkelaar
KT Racing

Steun playstationclan.be