Boardgames Reviews

  • Setup

    Setup

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 02 juni, 2023, 13:38 - 0 Comments
    Setup is een familiespel waar we de symbolen uit het gewone kaartspel herkennen. De naam slaat niet op het klaarzetten van het spel, maar om je tegels zo te plaatsen en klaar te zetten om dik te scoren. Zolang een tegenstander geen roet in het eten gooit natuurlijk...
  • Gardeners

    Gardeners

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 01 juni, 2023, 12:31 - 0 Comments
    De koning heeft specifieke eisen voor zijn tuin, maar is wel vrij wispelturig. Slagen jullie erin de ideale tuin keer op keer te creŽren?
  • Carpe Diem

    Carpe Diem

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 31 mei, 2023, 15:54 - 0 Comments
    Als invloedrijke patriciŽr moet je erin slagen om jouw district het meest aangenaam te maken. Slaag je erin, dan kan je de dag en de overwinning plukken in Carpe Diem!
  • Skull

    Skull

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 19 mei, 2023, 13:23 - 0 Comments
    Win jij het spelletje door bluf, of ga je eerder alles analyseren en beredeneren? Hou het hoofd koel en ontwijk de skull!
  • Mantis

    Mantis

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 14 mei, 2023, 18:52 - 0 Comments
    In Mantis moet je sprinkhanen verzamelen van dezelfde kleur om zo snel punten te scoren. Haal jij de meeste beestjes binnen?
  • Oh My Brain

    Oh My Brain

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 07 mei, 2023, 09:39 - 0 Comments
    In Oh My Brain verlies je best je verstand niet, want dat zorgt voor de nederlaag!
  • Star Wars: The Deckbuilding Game

    Star Wars: The Deckbuilding Game

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 06 mei, 2023, 12:09 - 0 Comments
    Star Wars is al ongeveer een halve eeuw oud en af en toe wordt er een hype rond deze game gemaakt. Op die manier spelen we de oorspronkelijke trilogie nog eens na met Star Wars: The Deckbuilding Game!
  • World of Draghan: Guitige Ouwe Draakjes

    World of Draghan: Guitige Ouwe Draakjes

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 06 mei, 2023, 11:42 - 0 Comments
    Onze gekke draken zijn op zoek naar de schat. Ben jij de eerste die arriveert?
  • PixBlocks

    PixBlocks

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 19 april, 2023, 18:14 - 0 Comments
    Het computationeel denken een boost geven en ondertussen een spelletje spelen? Dat doe je met PixBlocks!
  • World of Draghan: Once Upon A Dragon

    World of Draghan: Once Upon A Dragon

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 19 april, 2023, 09:20 - 0 Comments
    Once Upon A Dragon is het eerste spelletje dat zich afspeelt in de wereld van Draghan, waar draken het voor het zeggen hebben. In dit licht coŲperatief spel vertrokken we met enkele kompanen op pad.
  • GraviTrax The Game PRO Splitter

    GraviTrax The Game PRO Splitter

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 16 april, 2023, 20:32 - 0 Comments
    Met behulp van zwaartekracht en verschillende bouwelementen een parcours maken van begin tot einde. Dat is GraviTrax The Game PRO Splitter!
  • That's Not A Hat

    That's Not A Hat

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 16 april, 2023, 20:29 - 0 Comments
    Is het gekregen cadeau een hoed of niet? Als je het correcte antwoord weet kan het je aan de overwinning helpen bij That's Not A Hat!
  • Lusitania

    Lusitania

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 16 april, 2023, 20:23 - 0 Comments
    Julius Caesar en zijn drie beste commandanten zakken af naar Lusitania om zich in te lijven in het Romeinse leger. Ben jij de beste aanvoerder?
  • Seriously!?

    Seriously!?

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 07 april, 2023, 15:36 - 0 Comments
    Seriously!? is een strategisch kaartspelletje waar je het verloop goed in het oog moet houden. Winst of verlies kan zeer snel bepaald zijn!
  • Cats and Boxes

    Cats and Boxes

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 06 april, 2023, 14:50 - 0 Comments
    Dat katten graag in dozen vertoeven is geen geheim. Krijg jij alle katjes in hun doos gepuzzeld?
  • Terrorscape - Kickstarter Prototype

    Terrorscape - Kickstarter Prototype

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 02 april, 2023, 16:00 - 0 Comments
    Terrorscape is een hidden movement / one VS many spel dat in april zijn weg zal vinden naar Kickstarter. Wij mochten alvast met dit prototype aan de slag!
  • IQ Twins

    IQ Twins

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 01 april, 2023, 16:58 - 0 Comments
    Na de Mini IQ is het nu de beurt om IQ Twins aan de tand te voelen!
  • Plug and Play Ball

    Plug and Play Ball

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 01 april, 2023, 16:57 - 0 Comments
    Ooit al eens een voetbal uit elkaar willen halen en weer in elkaar stoppen? Dat is moeilijker dan je denkt!
  • Baby Clues

    Baby Clues

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 30 maart, 2023, 10:47 - 0 Comments
    In Baby Clues moet je ervoor zorgen dat je de ware identiteit van je medespelers te weten komt, om zo die kostbare papflesjes te verzamelen. Een roze wolk of niet? Dat lees je hier!
  • Alarķn

    Alarķn

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 29 maart, 2023, 16:48 - 0 Comments
    In Alarķn ben je een druÔde leerling die zijn kompanen de loef probeert af te steken door de krachtigere toverdrank te maken. Slaag jij erin de juiste ingrediŽnten te verzamelen?
  • It's a Wonderful Kingdom

    It's a Wonderful Kingdom

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 maart, 2023, 10:50 - 0 Comments
    It's a Wonderful Kingdom is gameplaygewijs de tweespeler-opvolger van It's a Wonderful World. Ben je klaar om de troon te bestijgen?
  • Sobek - 2 spelers

    Sobek - 2 spelers

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 08 maart, 2023, 11:38 - 0 Comments
    In deze twee spelervariant van Sobek moet jij meer punten sprokkelen en waren verkopen dan je tegenstander. Lukt het je om de god Sobek tevreden te houden, of ga je ten onder aan corruptie?
  • Bag of Butts

    Bag of Butts

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 04 maart, 2023, 09:28 - 0 Comments
    Een zak vol konten. Een billenkletser of niet? Dat lees je hier!
  • Velonimo

    Velonimo

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 maart, 2023, 13:48 - 0 Comments
    Smeer je benen alvast in en sprint je een weg naar de top in Velonimo!
  • Mini Rogue

    Mini Rogue

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 februari, 2023, 12:30 - 0 Comments
    Mini Rogue de rogue-like, dungeon crawler voor zowel beginners als ervaren spelers. Het spel is eenvoudig te leren, maar kan behoorlijk uitdagend zijn.
  • Ch‚teau

    Ch‚teau

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 20 februari, 2023, 17:21 - 0 Comments
    Ch‚teau is een spel ontworpen door het Nederlandse Rolling Rhino Games. Wij printten en dobbelden ons een weg naar de overwinning... of niet?
  • IQ Mini

    IQ Mini

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 07 februari, 2023, 13:40 - 0 Comments
    IQ Mini komt in een handig kleine verpakking en test je hersenen keer op keer!
  • IQ Stixx

    IQ Stixx

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 07 februari, 2023, 13:40 - 0 Comments
    Staafjes in een vierkant rooster op de correcte plaats leggen! Niets moeilijk aan, toch?
  • JumpIn

    JumpIn

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 07 februari, 2023, 13:39 - 0 Comments
    JumpIn is een leuk denkspel voor groot en klein. Kan jij het konijn naar zijn hol brengen?
  • Diamond Quest

    Diamond Quest

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 07 februari, 2023, 13:38 - 0 Comments
    In Diamond Quest moet je steeds op zoek gaan naar de rode diamant. Ben jij in staat om hem te vinden met enkele hints?

Steun playstationclan.be