Reviews

  • 64

    Wings of Bluestar

    Review geschreven door JohnCena op wo. 25 januari, 2023, 17:49 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met Wings of Bluestar krijgen we een nieuwe shoot-em-up voorgeschoteld. Een aanrader voor fans van het genre?
  • 58

    Romancing SaGa - Minstrel Song - Remastered

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 19 januari, 2023, 20:47 - 0 Comments
    ps4 ps5 Romancing SaGa - Minstrel Song - Remastered tracht een spel van 1992, of was het 2005, terug op de kaart te brengen. Gelukt of niet, dat lees je hier!
  • 75

    Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 04 januari, 2023, 13:20 - 0 Comments
    ps4 ps5 Even geleden hebben we een andere titel Final Fantasy VII Remake Intergrade mogen reviewen. Deze Crisis Core is de prequel van deze game, dus we kijken ernaar uit om oude bekenden terug te zien. Of niet?
  • 72

    Marvel's Midnight Suns

    Review geschreven door Heisenberg op di. 03 januari, 2023, 15:05 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wie intussen niet bekend is met Marvel, leeft al enige tijd onder een rots. De Midnight Sons klinken echter minder bekend in de oren. Deze game leert je dit superheldengezelschap kennen. Of is dit de druppel die de Marvel-emmer doet overvloeien? Teveel van het goede is immers nergens goed voor.
  • 70

    Raptor Boyfriend: A High School Romance

    Review geschreven door JohnCena op di. 03 januari, 2023, 14:49 - 0 Comments
    ps4 ps5 Visual novels staan of vallen bij het verhaal. Met een titel als Raptor Boyfriend: A High School Romance krulden we alvast de wenkbrauwen, maar waren we ook enorm benieuwd wat dat zou geven.
  • 71

    Turnip Boy Commits Tax Evasion

    Review geschreven door JohnCena op di. 03 januari, 2023, 14:43 - 0 Comments
    ps4 Turnip Boy Commits Tax Evasion (what’s in a name…) wist in 2021 reeds heel wat harten van pc- Nintendo Switch-spelers te veroveren. Hoog tijd dus om deze op onze PlayStation aan de tand te voelen.
  • 60

    Dragon Ball: The Breakers

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 30 december, 2022, 21:32 - 0 Comments
    ps4 ps5 Stel je voor dat je leeft in het Dragon Ball universum. Niet als één van de hoofdfiguren, maar als gewone inwoner. Wat dan?!
  • 81

    The Dark Pictures: The Devil in Me

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 30 december, 2022, 21:29 - 0 Comments
    ps4 ps5 The Dark Pictures is er opnieuw met een leuk horrorverhaal. Zal jij overleven in dit labyrint?
  • 67

    Need for Speed Unbound

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 21 december, 2022, 12:01 - 0 Comments
    ps5 Zonder al te veel tromgeroffel was daar opeens Need for Speed Unbound. Wij zochten uit of Need for Speed Unbound zich kan meten met de toppers in deze franchise.
  • 80

    Just Dance 2023

    Review geschreven door JohnCena op zo. 18 december, 2022, 16:35 - 0 Comments
    ps4 ps5 Muziek en dans herenigt volkeren en Ubisoft weet dat feest maar al te goed elk jaar te herhalen met een editie van hun alom gekende Just Dance. Is ook Just Dance 2023 meer van hetzelfde?
  • 80

    Jitsu Squad

    Review geschreven door JohnCena op zo. 18 december, 2022, 16:34 - 0 Comments
    ps4 ps5 Onheil is losgebarsten, maar gelukkig kunnen we rekenen op de cartoony redders van dienst: de Jitsu Squad! Weet deze met-actie-gevulde 2D beat’em up voor het nodige (co-op) vertier te zorgen?
  • 70

    Tactics Ogre: Reborn

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 december, 2022, 20:41 - 0 Comments
    ps4 ps5 Tactics Ogre: Reborn is een remake van de klassieker Tactics Ogre. Waren wij hier klaar voor? Dat lees je hier!
  • 76

    Evil West

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 december, 2022, 20:40 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het kwaad is van alle tijden! Zo ook in het Wilde Westen. Gelukkig zijn er een handvol cowboys die de wereld hiervan beschermen in Evil West!
  • 90

    Return to Monkey Island

    Review geschreven door JohnCena op zo. 11 december, 2022, 20:39 - 0 Comments
    ps5 Return to Monkey Island; pure nostalgie of ook een topgame voor nieuwkomers? Wij gingen met plezier aan de slag en ontdekten eindelijk het komische vervolg op Ron Gilberts geniaal bedenksel.
  • 72

    Star Ocean The Divine Force

    Review geschreven door Heisenberg op za. 03 december, 2022, 09:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 De Star Ocean JRPG reeks heeft niet dezelfde bekendheid die een zekere andere Japanse reeks geniet. Maar dat belemmert niet om de vraag te stellen of dit wel het geval zou moeten/mogen zijn. Ontdek het in deze Star Ocean: The Divine Force.
  • 72

    No More Heroes III

    Review geschreven door JohnCena op vr. 02 december, 2022, 17:30 - 0 Comments
    ps4 ps5 Suda51 is terug en doet dat met een consoleport van de Switch-game No More Heroes III. Even geschift als zijn voorgangers en even leuk om te spelen? Wij zochten het uit!
  • 65

    My Fantastic Ranch

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 november, 2022, 14:08 - 0 Comments
    ps4 ps5 My Fantastic Ranch is een simulatiespel voor de jongere spelers. Hoe goed zouden ze het doen als ze een ranch uitbaten met draken en eenhoorns?
  • 78

    New Tales from the Borderlands

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 november, 2022, 14:07 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met deze New Tales from the Borderlands gaan we deze keer niet op stap met Rhys, maar maken we kennis met een ander trio op de planeet Promethea.
  • 86

    Call of Duty: Modern Warfare II

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 21 november, 2022, 18:59 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na de succesvolle ontvangst van Modern Warfare kon het vervolg niet uitblijven. Lees hier wat we vonden van Modern Warfare II!
  • 79

    WRC Generations

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 21 november, 2022, 18:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met WRC Generations lanceren Kylotonn Racing en Nacon hun laatste WRC-game (de licentie gaat met ingang van volgend jaar naar Codemasters). Wij zochten uit of WRC Generations een waardig afscheid betreft.
  • 62

    LEGO Bricktales

    Review geschreven door JohnCena op zo. 20 november, 2022, 18:42 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een LEGO-game waar het verhaal voor eens minder centraal staat en alles effectief om het bouwen met steentjes gaat? Wij waren alvast benieuwd wat dat zou geven en zochten het in LEGO Bricktales uit!
  • 68

    Draken: Legenden van de negen Rijken

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 13 november, 2022, 20:32 - 0 Comments
    ps4 ps5 Draken: Legenden van de negen Rijken speelt zich een tijd af na de films en vertelt het verhaal van Donder, de draak.
  • 96

    God of War Ragnarök

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 13 november, 2022, 19:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 De gebeurtenissen die leiden tot Ragnarök zijn gestart in de vorige God of War, en Kratos en Atreus zijn op de vlucht voor de Scandinavische goden. Tot ze er genoeg van hebben... Deze review bevat spoilers!
  • 65

    Trash Sailors

    Review geschreven door JohnCena op zo. 06 november, 2022, 16:00 - 0 Comments
    ps4 Co-op games als Moving Out en Overcooked zijn toppers in het genre waar menig speler fan van is. Kunnen we met Trash Sailors daar een titel aan toevoegen?
  • 64

    PGA Tour 2K23

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 06 november, 2022, 15:21 - 0 Comments
    ps4 ps5 Sportgames, het blijft een ras apart. Vooral het jaarlijks hermaken van eenzelfde game kan hier en daar op enige kritiek rekenen. Desalniettemin heeft elk type sport zijn vaste aanhang. Kan deze PGA Tour 2K23 overtuigen om deel van de golfaanhang te worden?
  • 86

    Gotham Knights

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 06 november, 2022, 15:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het ondenkbare is gebeurd: Batman is dood! Gelukkig is Gotham nog vier andere vigilantes rijk om de boel recht te trekken, maar lukt hen dat wel, om in die sporen van the Bat te treden?...
  • 73

    Valkyrie Elysium

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 november, 2022, 16:11 - 0 Comments
    ps4 ps5 In Valkyrie Elysium draait het allemaal om een Walkure die zielen naar Odin moet brengen, maar met welke kost? En weet onze Valkyrie dat zelf al?
  • 86

    Uncharted Legacy of Thieves Collection (PC-versie)

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 november, 2022, 09:22 - 0 Comments
    ps5 Enkele maanden geleden mochten we deze titel al verwelkomen op onze PS5. Nu komt hij ook naar PC. Even succesvol of niet? Dat lees je hier!
  • 50

    Otoko Cross: Pretty Boys Mahjong Solitaire

    Review geschreven door JohnCena op zo. 23 oktober, 2022, 18:55 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na de (toch wat minder geslaagde) Pretty Girls-games, is het deze keer de beurt aan de jongens. Crossdressers en mahjong; een ideale combo?
  • 72

    Voice of Cards: The Beasts of Burden

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 23 oktober, 2022, 09:39 - 0 Comments
    ps4 ps5 Voice of Cards, de verhaalvertelling aan de hand van kaarten, is terug met The Beasts of Burden!

Steun playstationclan.be