Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - qrobinez

 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op vr. 20 november, 2020, 13:24
  klasse kelthor voor het delen van je ervaringen en je workarounds. Zelf heb ik tot nu toe geen 1 issue gehad, maar het is goed om te weten wat de workarounds zijn mocht het wel optreden.


 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op vr. 20 november, 2020, 00:32
  vanavond om 8 uur was die eindelijk bezorgd dus toen de games even ter download aangezet. Downloaden gaat een stuk sneller op de ps5 dan op de ps4, dus cod cold war en watch dogs legion en nba live 19 waren zo geinstalleerd. Wel viel me op dat die standaard cod cold war in ps4 mode wilde draaien na het downloaden, ik moest hem in het menu even omzetten naar de ps5 versie om zo ook gebruik te maken van de ps5 versie.

  Eerste indruk is geweldig,  het voelt echt als een next gameconsole aan en ik vind hem er in het echt erg mooi uitzien.

  Het is allemaal supersnel en de controler is de ster van de show. Dat kun je niet uitleggen hoe mooi en goed die werkt dat moet je simpelweg ervaren. Astrobot is daar een prima game voor, maar COD maakt er ook goed gebruik van (alhoewel ik niet zeker weet of ik die adaptive triggers aan hou voor multiplayer). Voor cod single player is het perfect in ieder geval.

  Ik heb verder geen problemen gehad in de afgelopen paar uur, alles werkt zoals het zou moeten hier tot nu toe. De ps5 hoor ik niet, hij is enorm stil ondanks dat die maar 1 meter van mij afstaat. Als ik mijn oor erbij houd dan hoor ik wel dat de ventilator draait, maar echt aan het werk is die in ieder geval hier nog niet geweest.

  Het menu vind ik stukken verbeterd,  ook mooi dat ps now nu een integraal onderdeel is van je menu, het maakt het allemaal een stuk soepeler kwa ervaring. De verplaatsing van de friends naar het submenu onder moet ik aan wennen, ik was gewend om in 1 oogopslag te zien hoeveel friends er online waren, nu moet dat via een druk op de ps knop, beetje aparte keus, maar goed, daar wen je ook wel weer snel aan.

  De SSD ruimte gaat wel vrij snel een groot probleem worden, ik heb er nu 4 games op en heb nog maar 350 gigabyte vrij, niet verwonderlijk als je ziet dan COD cold war al 148 Gigabyte ruimte in neemt, dus voor ps4 games zal ik er wel een 2tb externe schijf aan koppelen en dan hopen dat op korte termijn er een extra ssd ingeplaatst kan worden.

  Al met al overstijgt de eerste indruk al mijn verwachtingen, het is een stuk betere ervaring dan de ps4 wat met name door de laadtijden en de controller komt.
 • Algemeen / Re: Playstation 5

  Gepost op wo. 18 november, 2020, 23:00
  Citaat van: BartolomeusD op wo. 18 november, 2020, 10:07

  Ik maak me niet zoveel zorgen. Ik ga d'r van uit dat die problemen softwarematig zijn en redelijk goed te fiksen.

  ik heb hetzelfde, dat wordt echt wel opgelost en zo groot zijn die problemen nou ook weer niet, en voor alles is inmiddels wel een workaround bekend. We gaan het morgen zien, de mijne is inmiddels verzonden en ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe controller en de haptic feedback.

 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op di. 30 juli, 2019, 21:12
  Nu we met die belachelijk goedkope EA gamepass op de ps4 een jaar lang al die sport games, shooters en racegames van ea kunnen spelen was het bij uitstek het moment om alle sport games eens te proberen. En ik moet zeggen:

  NBA Live 19 vind ik echt FANTASTISCH!

  Ik heb nba 2k19 ook, maar die vond ik niet veel aan, veel te moeilijk voor beginners. NBA live 19 is veel meer arcade, super simpel op te pakken, een geweldige tutorial en vooral een fantastische career mode genaamd the one waarbij je in allerlei disciplines aan de gang kunt gaan. Het is heel afwisselend met echte regels maar ook met fantasy regels wat een arcade speler zoals ik natuurlijk erg blij maakt.

  Wat ik ook enorm weet te waarderen is dat in nba live 19 micro transacties niet nodig zijn, je verdient erg snel je xp, outfits en coins (ook in myteam) en dat maakt het investeren via microtransacties overbodig. Dat is een hele andere ervaring in nba 2k19, waar dit in het belachelijke is doorgetrokken zo traag als je daar virtual currency verdient.

  Ik ben in nba live 19 nu level 25 (het gaat tot 100) en al flink geleveled en heb een mooi eigen team samengesteld. Als je van arcade sport games houdt en je hebt de EA gamepass dan niet twijfelen en deze zeker uitproberen, het is echt leuk en grafisch ziet het er erg mooi uit.
 • First Person Shooter / Re: Anthem

  Gepost op vr. 22 februari, 2019, 01:10
  Citaat van: BartolomeusD op do. 21 februari, 2019, 13:08

  De eerste kritieken zijn niet echt positief. Morgen ga ik zelf voor het eerst ermee aan de slag.


  Net een uurtje gespeeld op de ps4 pro. Ik heb vooral even gelet op laadtijden en gameplay. Dit zijn mijn eerste indrukken:

  - De game loopt extreem soepel, geen enkele hickup bij het connecten
  - De graphics lijken beter dan in de beta
  - De gameplay voelt beter aan dan in de beta, het lijkt iets makkelijker (in ieder geval in de proloog tot nu toe), dit zal vast wel veranderen bij de volgende missie.
  - zwemmen is ENORM verbeterd ten opzichte van de beta (dit vond ik eigenlijk het meest grote verschil)
  - je kunt nu sneller lopen in fort tarsis
  - de laadtijden zijn erg laag en komen in de verste verte niet in de buurt van wat er gemeld is op andere platforms. Ik heb het getimed, de langste laadtijd was om in fort tarsis te komen, dat duurde 38 seconden. In het eerste uur spelen heb ik vier laadschermen gehad wat de laadtijden in het eerste uur dus totaal beneden de twee minuten hield.  Bijvoorbeeld naar de forge gaan was 7 seconden, terug van de forge naar fort tarsis zelfs 5 seconden. Dat is een compleet andere ervaring dus als de gemelde tijden op andere platformen. Ik denk dat dit echt compleet afhankelijk is van de server drukte.  Ik ben nu begonnen te spelen om 12 uur 's nachts, dat zal waarschijnlijk niet bepaald druk zijn. Dus ik ben benieuwd naar de response tijden morgen.

  Je kunt er natuurlijk nog weinig van zeggen na maar 1 uur spelen, maar de eerste indruk is erg positief. Het voelt allemaal solide en soepel aan tot nu toe (geen framedrops en rubberbanding tot nu toe), maar morgen gaan we de campaign een flink aan de tand voelen en zal het ook wel drukker zijn online, ik ben benieuwd wat dit gaat betekenen voor de laadtijden en framerates.
 • First Person Shooter / Re: Anthem

  Gepost op za. 02 februari, 2019, 14:53
  Citaat van: DutchElite op za. 02 februari, 2019, 13:56

  Echt raar dat t niet werkt dan.
  Q heb je je PS4 mss op Engels staan?
  Las net dat dat kan helpen, schijnt als je je PS4 op Engels zet het verbinden dan wel soepel gaat.


  ja die staat op engels inderdaad.

  Het werkt echt foutloos hier, net nog een sessie gespeeld, zodat ik alle 4 de javelins heb kunnen proberen.

  Er zit veel verschil in de javelins kwa gameplay.

  het sterkst:
  - Storm (belachelijk sterke side powers die je continu kan gebruiken en een shield die bijna niet kapot te krijgen is als je in hover mode schiet)
  - Ranger (goede middle of the road javelin waarmee je de game goed kan spelen)
  - Interceptor (dit is een javelin die best sterk is voor close combat op met name melee skills, het is een halve ninja, met werp sterren, messen en allerlei extra moves)
  - Tank (dit zou de sterkste armor moeten hebben, ik vond het niet te spelen, hiermee ging ik het vaakst dood)

 • First Person Shooter / Re: Anthem

  Gepost op vr. 01 februari, 2019, 23:40
  vervelend dat het bij jullie niet werkt, hebben jullie de update wel geinstalleerd? Ik heb totaal geen problemen gehad vandaag. Ik heb eerst 1,5 uur freeplay gedaan in anthem en na het eten heb ik nog zo'n 1,5 uur een stronghold strike gedaan en wat andere dingen (zoals in de forge rondhangen). Werkte echt stukken beter als de demo van vorige week. Je kunt nu langer vliegen ook, dat is aangepast.

  Ik vind het een top game, de loot is geweldig en je merkt het verschil bij zwaardere upgrades.
 • First Person Shooter / Re: Anthem

  Gepost op zo. 27 januari, 2019, 22:00
  Op de ps4 pro de hele middag achter elkaar de drie missies en stronghold gedaan met 3 vrienden in coop mode. De stronghold hebben we gedaan met een mix van alle 4 javelins. Op zo'n moment komt toch wel mooi de kracht van dat samenspelen naar boven hoor, die combinaties van de 4 javelins maakt het echt tot een geweldige game, je moet wel goed kunnen overleggen en je moet ook wel de rol van je eigen javelin goed naleven, zoals een tank voorop en bijvoorbeeld een interceptor moet echt wel richting de achterhoede bijvoorbeeld, maar in zo'n geval is het wel een vertoon van power. zelf heb ik met de ranger en de storm javaling gespeeld. De storm javelin heeft een bizar goede fire skill en ijs pijlen, naast de 2 primary weapons die je meeneemt.

  Alles liep in onze game soepel kwa framerate, ik heb geen drops gezien ook niet in de drukke gebieden (normaal valt zoiets me altijd wel op). De loot die we verdienden voelde echt wel als een verbetering, vooral de granaten met vuur waren erg handig tegen de spinnen.Ook de consumables voelden als een meerwaarde aan.

  Er zitten leuke kleine details in, zoals bijvoorbeeld het vliegen, als je vlak over het water vliegt kun je doorvliegen door de water cooldown. Of als je hoog vliegt en je duikt naar beneden dan wordt je pak weer wat koeler door de wind en kun je weer verder vliegen dan normaal, ook het draaien om de assen tijdens het vliegen en het hooveren om bijvoorbeeld die vijanden met die vuurcirkels te weerstaan werkt heerlijk.

  Wel vind ik het een behoorlijke destiny rippoff. Sterker nog , missie 3 is gewoon een 1 op 1 kopie van 1 van 1 van de missies in destiny, zowel kwa omgeving (de blokken) als de vijandelijke aanvallen (die schokgolven over de grond). Aan de andere kant , er zitten extra elementen in die het net even wat uitbreiden en echt storen deed het me niet. Maar dat ze heel erg veel naar destiny hebben gekeken is mij wel duidelijk. De uitleg in de missies mag wel beter, zo hadden we niet direct door wat nu de bedoeling was in die stronghold missie, die orbs verzamen en dan naar een plateau brengen is toch iets waar we bij toeval achter kwamen, dat werd voor zover wij weten niet uitgelegd.

  De customisation van de javelins gaat lekker ver, je kunt best leuke builds maken die verschillend spelen. Ook het feit dat je 2 primary weapons mee kunt nemen vind ik een goede beslissing, ik had een assault met fire damage en een sniper gun mee.

  Al met al, wij kijken met name voor de coop sessies uit naar deze game. Wel is het erg zorgwekkend wat op dit moment de status van de servers is, het starten van een missie is onmogelijk, je moet de missie starten en dan allemaal anthem opnieuw starten en dan kom je wel als party in dezelfde missie uiteindelijk, maar dat hoort natuurlijk gewoon goed te werken. Zodra je in een missie zit merk je niets meer van de netwerk problemen, dingen als rubber banding, framerate problemen, of screen tearing heb ik niet voorbij zien komen in onze sessies. Ik geloof overigens direct dat de server sessie voor dat soort issues kan zorgen, maar wij hebben ze niet gehad.
 • First Person Shooter / Re: Anthem

  Gepost op za. 26 januari, 2019, 18:53
  zowaar rond half 6 voor het eerst zomaar de eerste missie kunnen spelen op de ps4 pro, dus kon ik eindelijk zelf ervaren hoe de gameplay was.

  De eerste minuten heb je geen idee wat je moet doen en hoe je bijvoorbeeld moet vliegen (dat wordt nergens aangegeven). Dat vliegen doe je overigens door te springen en dan op L3 te klikken. Ik moet zeggen dat de gameplay heerlijk arcade is op een positieve manier. Het is inderdaad autoaim all over the place, maar dat mag ook wel aangezien er toch wel erg veel tegenstanders zijn (zeker in de no respawn areas).

  Het speelt echt geweldig, er wordt via markers duidelijk aangegeven wat je route is naar je missie en bij de eindpunten zijn er heerlijk veel tegenstanders die je via je gun, je missiles en granaten kunt aanvallen. Daarnaast heb je nog een special power (in mijn geval een UBER machine gun).

  De graphics vond ik erg goed op de ps4 pro en framerate problemen zijn me niet opgevallen (maar ik verwacht dat die heel erg afhankelijk zijn van je server verbinding en de latency van je party members).

  De game komt op mij over als een kruising tussen destiny, borderlands en mass effect. Het houterige bewegingen in de hub (waar je wel framerate problemen ervaart overigens) zag ik niet terug in de gamewereld zelf. Wel vond ik het suf dat in elke 'cave' je eerst in een laadscherm komt. Dat haalt de snelheid wel uit de missies en het lijkt me eerlijk gezegd ook niet nodig in die game.

  De controller werkt prima, het richten (met autoaim), het snelle bewegen inclusief springen en het vliegen kwamen op mij als af over. Ik zie mensen online klagen over het vliegen maar dat snap ik niet helemaal, dat vliegen ging bij mij in ieder geval enorm smooth (maar misschien komt dat ook omdat ik ace combat speel wat ook op dezelfde manier een besturing heeft).

  Ik heb toch wel goede hoop voor deze game, nou vond ik borderlands en destiny 2 ook erg leuk, dus voor mij is dit een prima game. Wel maak ik me enorm zorgen over de servers. Het heeft serieus bijna 24 uur geduurd voordat ik mijn eerste game kon spelen (en daarna werkte het uiteraard weer niet). Als die game over iets meer dan drie weken in de winkel moet liggen dan is er toch nog wel bizar veel werk te verzetten. Zeker als je de berichten over framerate problemen en rubberbanding leest met daaraan gekoppeld de 1000-en berichten over connectie problemen dan is dat punt bepaald niet onder controle op dit moment (op de ps4 dan, op andere platformen schijnt het wel beter te zijn)
 • First Person Shooter / Re: Anthem

  Gepost op za. 26 januari, 2019, 16:46
  Citaat van: Kelthor op za. 26 januari, 2019, 15:06

  na veel gedoe ff erin geraakt, verwachtigen voor dit spel zijn toch al wat gedaald, vind de performance van het spel ook maar meh hoop dat het goed komt


  ja ik hoop het ook,

  dit spel geeft me nu hetzelfde gevoel als die fantastische release van Tennis World Tour (die nooit uitgebracht had mogen worden naar mijn mening).

  Het is me tot nu toe niet gelukt om in de game te komen. Hij bevriest simpelweg tijdens het laden van een missie. Dus in de afgelopen 20 uur maar eens de 10.000-en meningen van mensen gelezen op reddit.

  Daar kun je eigenlijk wel drie dingen uit opmaken:

  1. PC gamers zijn redelijk tot er enthousiast over de demo en komen in verhouding weinig issues tegen, wel worden er wat opmerkingen gemaakt over graphics instellingen (met name motion blur) en ramerate eisen maar over het algemeen een positief verhaal
  2. Xbox gebruikers, ook wel redelijk positief. Het 95 procent laad scherm komt daar wel voor, maar bij een herstart kunnen de meesten wel de missie spelen. Wel wordt er veel melding gemaakt van rubber banding issues, met name in de stronghold missies.
  3. playstation gebruikers. 1 en al drama, het lijkt er op dat het een lotto is wie wel en wie niet in een missie terecht komt. Maar praktisch elke post gaat daar over het niet kunnen connecten, of de 95 procent laad scherm hang probleem. Een restart van de game lost bij praktisch niemand dat 95 procent laad probleem op. Er zijn overigens wel ps4 gebruikers die de missies hebben kunnen spelen, maar ook die melden dat ze er soms wel en meestal niet in komen.

  1 ding is wel opvallend, de meeste mensen die het wel gelukt is om in de demo versie te komen zijn enthousiast over de gameplay. Dat is dus wel goed nieuws op zich.

  Maar zoals het nu lijkt gaan we er op de ps4 bepaald niet goed vanaf komen. Dit is wel weer een visite kaartje hoor, een vip demo die niet werkt, let wel, demo geen alpha of beta. Het werkt totaal niet op een ps4.

  Ik hoop echt dat het goed gaat komen, maar ik vrees het ergste als dit over minder dan een maand gereleased moet worden en dat er in een demo dit soort problemen zitten dan verwacht ik niet dat dit op tijd opgelost gaat worden.
 • Events / Re: The blue sky

  Gepost op ma. 21 januari, 2019, 13:34
  dat zeker, ik heb de F18 na de multiplayer sessie ook kunnen kopen (die jet is behoorlijk prijzig) met die MRP die we daar verdiend hadden.

  Ik zag dat voor de multiplayer er een enorme skill tree met perks en powerups beschikbaar is, dus dat wordt veel vrijspelen de komende tijd :), eerste perk die ik er zo snel mogelijk in probeer te zetten is die dat het moeilijker is om gelocked te worden door missiles. Die heb ik in de campaign ook, die is toch wel erg handig in de praktijk!

  deze ziet er echt mooi uit!


  deze skin vind ik echt supermooi, vanavond maar eens even kijken hoe je die vrijspeelt
 • Events / Re: The blue sky

  Gepost op zo. 20 januari, 2019, 21:53
  Citaat van: Kelthor op zo. 20 januari, 2019, 12:31

  damn had graag mee gedaan super vet spel! maar kan vandaag niet

  binnenkort doen we een nieuwe sessie. Multiplayer online is echt heel leuk (maar megamoeilijk), je verdient er wel enorm veel currency mee om je skilltree verder uit te breiden.

  Leuke sessie gehad, zeker het feit dat je je kamer een max limiet aan gadgets mee kon geven maakte het dat wij ook nog een kleine kans hadden tegenover al die ervaren piloten met compleet uitgebouwde straaljagers. Door die max limiet is het speelveld toch min of meer gelijk en meer skill based (die ik niet had :( )
 • Events / Re: High in the sky

  Gepost op do. 17 januari, 2019, 22:10
  Citaat van: DutchElite op do. 17 januari, 2019, 18:14

  Jammer genoeg zijn er telkens weer weinig tot geen aanmeldingen...
  Wat voor event je ook aanmaakt..

  dat is in dit geval niet zo heel raar natuurlijk,

  die game komt pas morgen uit. Ik heb hem digitaal gekocht maar kan pas vanavond om 12 uur spelen, pas dan wordt die vrijgegeven. Dus voor die tijd zullen maar weinig mensen echt mee kunnen doen.

 • Events / Re: BFV

  Gepost op za. 24 november, 2018, 20:53
  was een top event, heb me enorm vermaakt en onze resultaten waren ook zeer goed, dus geslaagde avond :)