LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd!

LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd!

Iconische Marvel-superhelden en -superschurken uit verschillende tijdperken en werelden komen samen voor een gloednieuw, origineel avontuur in het vervolg op de tophit LEGO Marvel Super Heroes!Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Marvel Entertainment kondigden vandaag LEGO Marvel Super Heroes 2 aan, een gloednieuw, origineel avontuur en vervolg op de tophit LEGO Marvel Super Heroes. Iconische Marvel-superhelden en -superschurken uit verschillende tijdperken en werelden en de kenmerkende LEGO-humor komen samen in het nieuwste epische avontuur van TT Games. Spelers worden meegenomen in een kosmisch gevecht door verschillende Marvel-locaties die uit de tijd en ruimte zijn geplukt en die zich nu in de ongelofelijke open hub-wereld van Chronopolis bevinden. LEGO Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar vanaf 15 november 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze zomer verschijnt de videogame voor Nintendo Switch.
 
Citaat van: Tom Stone, Managing Director, TT Games

Met een volledig originele, vertakkende verhaallijn introduceert LEGO Marvel Super Heroes 2 fantastische nieuwe gameplay-functies, inclusief de mogelijkheid voor personages om de tijd te manipuleren en een competitieve superheld-gevechtsmodus voor vier spelers. Met een enorme lijst gloednieuwe personages uit het Marvel-universum, inclusief oude favorieten in nieuwe gestaltes, zal deze game zowel LEGO- en Marvel-fans, alsmede nieuwe spelers aanspreken.


Citaat van: Sean McEvoy, VP Digital Games, The LEGO Group

De LEGO Group is verheugd om door te kunnen gaan met de het brengen van verhalen van de legendarische Marvel-personages in een nieuw LEGO-avontuur. Jong en oud kan genieten van het spelen van de nieuwe epische verhalen die zich afspelen in het Marvel-universum, gezien door de LEGO-lens.


Citaat van: Jay Ong, SVP, Games & Innovation, Marvel Entertainment

We willen geweldige games maken voor Marvel-fans van alle leeftijden. Daarom werken we wederom samen met onze geweldige partners bij LEGO, Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games. LEGO Marvel Super Heroes 2 neemt personages uit de glorieuze geschiedenis van Marvel mee in een origineel verhaal op een manier dat alleen LEGO games dat kunnen en dat urenlang epische gameplay biedt.


Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in een episch gevecht in Chronopolis, van het oude Egypte en het Wilde Westen naar Sakaar en New York City in 2099. Onderweg kunnen spelers in de huid kruipen van een aantal iconische personages, van Cowboy Captain America uit het verleden tot Spider-Man 2099 uit de toekomst, alsmede Thor, Hulk, the Guardians of the Galaxy, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin en nog veel meer andere Marvel-superhelden en -superschurken.

Lego Marvel Super Heroes

Lego Marvel Super Heroes
Release
vr 15 nov, 2013
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4 vita
Uitgever
Warner Bros Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
TT Games

Lego Marvel Super Heroes kopen?