Aston Martin 'track pack' uitbreiding nu verkrijgbaar voor Project CARS

Aston Martin 'track pack' uitbreiding nu verkrijgbaar voor Project CARS

Project CARS blijft ijveren om frisse nieuwe content en updates te leveren via het ON DEMAND programma.Vandaag brengt Slightly Mad Studios het Aston Martin Track Expansion met drie legendarische Aston Martin auto's en een opwindende nieuwe locatie om op te rijden.

MOJAVE
Mojave is een privé testterrein afgezonderd in de woestijn van Nevada. Het Mojave circuit bestaat uit vijf race lay-outs en een speciale open Test Track layout waardoor spelers in staat zijn de prestaties van hun auto / handeling via Banked Oval, Drag Strip, Hillclimb, Skid Pan en Tight Corner secties te oefenen en testen.

1959 ASTON MARTIN DBR1
Ontworpen door Ted Cutting en aangedreven door een Aston Martin 2943cc zescilinder motor, de DBR1 kwam bekend als Aston Martin's eerste Le Mans kampioen. Bestuurd door Caroll Shelby en Roy Salvadori, de open-top DBR1 kaapte de hoogste eer in de Franse klassieker in 1959, gevolgd door teamgenoten Maurice Trintignant & Paul Frère die Aston Martin hielpen om een indrukwekkende 1-2 overwinning op het Circuit de la Sarthe .

2014 ASTON MARTIN VANTAGE GTE
De Vantage is de huidige keuze van Aston Martin om te strijden in de ultra-competitieve GTE sportwagen raceklasse. Aangedreven door een volledig aluminium 4,5 liter V8-motor, de Vantage vecht voor glorie tegen een aantal van 's werelds meest prestigieuze sport cars. Racen in 's werelds grootste GT-race klasse, de Vantage is vol met de nieuwste race-technologie, inclusief volledig instelbaar double wishbone vering, heeft lichtgewicht onderdelen gemaakt van carbon en CFK en een volledig instelbare achter-wing. De Vantage GTE kaapt talloze pole-posities, podia, overwinningen en snelste ronden in sportwagen races over de hele wereld, waaronder klassiekers zoals de Le Mans 24 Hours en de 12 uur van Sebring.

Zowel de Aston Martin Vantage GTE en DBR 1-2 kunnen worden gebruikt in de carrière met gloednieuwe contracten die verder uw mogelijkheden uitbreiden, ze krijgen ook alle drie nieuwe spannende  invitational events zodat je hen kan uit te proberen. En alsof dat nog niet genoeg was, zullen spelers bovendien in staat zijn om achter het stuur van hun volgende gratis auto - de iconische 1952 Mercedes 300SL (W194) te kruipen - alsook het derde Community Liveries pack dat vijf real-life Zakspeed Capri Groep 5 ontwerpen omvat, alsmede de officiële Project CARS SMS-R livery gebruikt in real-life door Marc Cars Australië team in de International Endurance Series.

PROJECT CARS ON DEMAND is onze inzet om Project CARS up-to-date te houden met de grootste en meest vernieuwende kritische content, terwijl ook de spelers de mogelijkheid geven om te kiezen uit de auto's en tracks die ze willen - zonder te worden opgesloten in een pre-paid systeem. Met voortdurende Feature Updates gecreëerd door en met de community, Liveries ontworpen door de community en een verscheidenheid aan thema Car Packs en Track uitbreidingen, is Project CARS gebouwd voor de toekomst en blijft een groeiende en evoluerende ervaring in heel 2015 en daarna onder leiding van de race-gemeenschap over de hele wereld.

Project Cars

Project Cars
Release
do 07 mei, 2015
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Slightly Mad Studios

Steun playstationclan.be