Project CARS gaat partnership aan met ESL

Project CARS gaat partnership aan met ESL

Test jouw skills vanaf deze week online met de nieuwe ESL GO4-toernooien!

 

BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Slightly Mad Studios kondigen met trots de start aan van de officiële ESL-onlinecompetitie voor Project CARS.

Wanneer we onze Driver Network-features rond de Multiplayer, Time Trials, Leaderboards en Community Events zaten te plannen, hadden we gehoopt dat de community ging zorgen voor een gezonde, inspirerende competitie onder elkaar. Een competitie die misschien ooit in een professioneel jasje ging worden gestoken.
 
Eerder dit jaar waren we in Madrid op Gamergy aanwezig om te testen hoe Project CARS het zou doen als een live eSports-event, waarna we professionele spelers uitnodigden om deel te nemen en feedback te geven. Het eindresultaat was positief en hielp ons bij het plannen van een tweede event, dat plaatsvond tijdens gamescom.

Na het succes van ons PlayStation Plus European Cup-toernooi zijn we blij te mogen aankondigen dat  Bandai Namco Entertainment en Slightly Mad Studios nu samenwerken met Electronics Sports League om het legitieme, professionele eSports naar Project CARS te brengen.

De eerste stap staat gepland voor deze zondag, op 13 september, met een reeks aan wekelijkse online competities, waarna we een derde live event zullen organiseren tijdens EGX in september, georganiseerd door BANDAI NAMCO Entertainment UK. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in multiplayer races, time trials en Twitch-streamed finales, alsook verwend worden met live muziek, commentaar, giveaways en enkele exclusieve ‘sneak peeks’ op nog te lanceren Project CARS ‘ON DEMAND’-content.

We zullen binnenkort meer informatie en schema’s van de online events delen, alsook over de EGX-show, op projectcarsgame.com. Tot in Birmingham en online!

aldus de woorden van Andy Tudor, Creative Director bij Slightly Mad Studios

Project Cars

Project Cars
Release
do 07 mei, 2015
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Slightly Mad Studios

Steun playstationclan.be