Project CARS’ “old vs new” car pack gelanceerd

Project CARS’ “old vs new” car pack gelanceerd

Enkele nieuwe wagens om toe te voegen aan je collectie...De Ford Mustang, in 1964 geďntroduceerd, werd een van de meest herkende modellen van de fabrikant doordat men de muscle car met één handomdraai kon starten. Een revolutie binnen de Amerikaanse wagenmarkt.

Nadat er een miljoen exemplaren van de originele Mustang werden verkocht, gaf Ford zijn best-seller een upgrade, voorzag het de auto van een meer krachtige 4.7 liter V8-motor en introduceerde het de iconische Fastback-body. Nu, in 2015, is de Mustang GT de nieuwkomer bij Ford. De auto, gedreven door een 5 liter V8-motor met meer dan 428pk, stelt kopers in staat te kiezen tussen een manuele of automatische versnellingsbak.

De 1987 CTR Yellowbird, gebaseerd op de Porsche 911 3.2, is een van Rufs meest iconische modellen en zeker een die hun reputatie voor het bouwen van sportwagens ten goede kwam. De 3.4 liter twin-turbocharged motor (469pk) werd uitgerust met een nieuwe Bosch Motronic alsook een startsetup, origineel ontworpen voor Porsche’s 962 Group C-racewagen. Dankzij het gebruik van glasvezel en aluminium heeft de CTR slechts een gewicht 1150 kilogram, resulterend in onvoorstelbare prestaties.
 
BMW's 2002 Turbo ging in 1973 de geschiedenisboeken in wanneer Europa’s eerste (in massa geproduceerde) wagen werd aangedreven door een turbomotor. De 2002 Turbo’s twee liter, vier cilinder motor (170pk) maakte van de wagen een van de meest krachtige voor die tijd.  Helaas maakte de oliecrisis in 1974 een einde aan de productie waardoor er slechts 1672 wagens werden geproduceerd. Dit maakt van de 2002 Turbo een van BMW’s meest iconische en gezochte klassiekers. BMW’s 320TC, gebouwd naar de Super 2000 touring car regulaties, is een van de meest gekozen wagens voor het World Touring Car Championship (WTCC) met zijn 1170 kilogram, 1.6 liter DI-turbo vier cilinder motor en volledig aanpasbare versnellingsbak. Veteranen als Tom Coronel, Franz Engstler en Stefano D'Aste wisten met de 320TC vijf wereldkampioenschappen te winnen.

Deze DLC is onderdeel van Project Cars On Demand.

Project Cars

Project Cars
Release
do 07 mei, 2015
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Slightly Mad Studios

Steun playstationclan.be