Project Cars release date schuift op

Project Cars release date schuift op

Project Cars zal beschikbaar zijn in aprilSlightly Mad Studios en BANDAI NAMCO Games Europe S.A.S kondigen aan dat Project CARS op 2 april 2015 beschikbaar zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Dit kleine uitstel is nodig om enkele laatste aanpassingen aan de game te kunnen doorvoeren en alle fans het beste van het beste voor te schotelen.
 
Ian Bell, Head of Studio bij Slightly Mad Studios
Citaat

De releasedatum opschuiven was geen gemakkelijke beslissing, aangezien we maar al te goed beseffen hoe hard fans uitkijken om met Project CARS aan de slag te gaan. We weten echter met zekerheid dat deze paar extra dagen ons de kans zullen geven het beste aan de fans voor te schotelen bij release. De game zal het lange wachten waard zijn geweest eens hij begin april verschijnt.


 
Project CARS poogt de meest realistische, authentieke, intense, mooiste en technisch-geavanceerde racing game op de planeet af te leveren, crowd-funded door een gepassioneerde community die bij aanvang van de ontwikkeling nauw werd betrokken. Project CARS herbergt het grootste aantal parcours ooit in een racing game, biedt een variëteit aan motorsporten aan, een authentieke carrièremodus, verbluffende graphics en besturing, dynamische weersomstandigheden en een resem aan community features en connectiviteit die de concurrentie in het zand laten bijten.

Project Cars

Project Cars
Release
do 07 mei, 2015
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Slightly Mad Studios

Steun playstationclan.be