Borderlands: The Handsome Collection komt naar PS4

Borderlands: The Handsome Collection komt naar PS4

Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel samen met alle downloadable content komen naar de PS4 op 27 maart 2015.2K en Gearbox Software hebben vandaag de Borderlands: The Handsome Collection aangekondigd. Deze collection brengt de veel geprezen serie voor de eerste keer naar next-gen consoles. En vertelt het complete verhaal van de meest iconische schurk van de franchise , Handsome Jack. The Handsome Collection bevat Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel samen met alle downloadable content voor beide titels - meer dan €250 van waarde op de vorige generatie consoles, maar nu met betere prestaties en grafische kracht die de next-gen consoles kunnen bieden voor slechts €59.95. The Handsome Collection komt 24 maart 2015 uit in Noord-Amerika, en internationaal op 27 maart 2015.

Voor het eerst op de consoles kunnen spelers Borderlands 2 en/of Borderlands: The Pre-Sequel  ervaren in HD – de game ziet er beter uit dan ooit tevoren. Met The Handsome Collection, kunnen Borderlands fans hun avontuur precies oppikken waar ze gebleven waren.  Door hun opgeslagen bestanden naar de next-gen consoles over te zetten met de nieuwe cross-save functionaliteit. Na uren knallen en plunderen in Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel op de vorige generatie consoles, kunnen spelers hun opgebouwde personages en Badass Rank naar de The Handsome Collection overzetten. Daarnaast kunnen maximaal vier spelers samen spelen op één scherm met de vier player split screen optie - een primeur voor de franchise.

The Handsome Collection Claptrap-in-a-Box Edition aangekondigd. Hierin zit The Handsome Collection, evenals een op afstand bedienbare Claptrap steward robot, een collectible steel case en 12 exclusieve litho's. De Claptrap steward robot wordt bestuurd via een smartphone app en kan in alle richtingen bewegen, balancerend op één wiel. De Claptrap kan ook praten en live video streamen naar een mobiel apparaat door middel van een camera zijn oog. De Claptrap-in-a-Box Edition is beperkt tot slechts 5000 stuks wereldwijd en is vanaf vandaag beschikbaar als pre-order bij deelnemende retailers voor €349.95. Voor meer details over de Claptrap-in-a-Box Edition evenals The Handsome Collection, kunt u terecht op de officiële Borderlands blog.Borderlands 2

Borderlands 2
Release
vr 21 sep, 2012
Genre
Actie
Platform
ps3 vita
Uitgever
2K Games
Ontwikkelaar
Gearbox Software

Borderlands 2 kopen?