His Dark Materials - seizoen 3

His Dark Materials - seizoen 3

Na een traag eerste seizoen en een beter tweede seizoenen wordt er geen tijd verloren in het derde en laatste seizoen van His Dark Materials!

 

Het wordt steeds duidelijker dat Lyra haar profetie als 'Eva' voldoet en Will, degene met het speciale mes, haar steeds bijstaat. Het derde seizoen start al snel met een Lord Asriel die een oorlog wil voeren tegen de Autoriteit, want die blijkt geen god, maar een engel te zijn die ervan houdt aanbeden te worden, en die de mensheid af en toe de daver op het lijf wil jagen. Het blijkt dat er ook engelen zijn die aan de kant van de mensheid staan, en dat ze bestaan uit Stof, het materiaal waaruit ook de Daemons bestaan en structuur biedt aan het multiversum.

Met deze vele input begint het derde seizoen van His Dark Materials. Will gaat op zoek naar Lyra en samen gaan ze een tocht met vele omwegen aan, die hen op zeer duistere plekken brengt. Ondertussen zal Asriel overal troepen ronselen, waaronder ook de heksen om een finale oorlog tegen de hemel te beginnen. Zoals je al kan lezen zit dit derde seizoen vol met actie en onthullingen van de vorige seizoenen, al konden we het tempo en inhoud van het tweede seizoen meer smaken.


Steun playstationclan.be