Rick and Morty - seizoen 6

Rick and Morty - seizoen 6

Nadat Evil Morty in het vorige seizoen het multiversum om zeep heeft geholpen is het natuurlijk de eerste opgave dit te herstellen. En dat met alle gevolgen van dien...

 

Rick herstelt al snel het multiversum, maar reset daardoor alle materie. Dat wil zeggen dat alles en iedereen terugkeert naar zijn oorspronkelijk universum. Wie de vorige seizoenen heeft bekeken weet dat niet enkel Rick en Morty uit een ander universum komen, maar ook Jerry. Het portaalgeweer is ook naar de vaantjes dus moet Rick op zoek gaan naar de anderen op de ouderwetse manier: door de dimensionale scheur fysiek reizen. Dit is uiteraard niet evident, maar met behulp van Summer, Beth en Space-Beth lukt dit wel.

Wat volgt in het seizoen zijn opnieuw op elkaar staande episodes, steeds met de opgedane ervaringen van de vorige, maar qua plot niet opbouwend. Verwacht je alvast aan een romance tussen Beth en Beth, hippie-dino's en nog een hele hoop andere ongein. Na de vorige eerder flauwe seizoenen staat dit zesde seizoen er opnieuw en geeft het de humor die extra, nodige, dimensie.


Steun playstationclan.be