De Club van Superpets

De Club van Superpets

Er zijn meer gevaren dan enkel Lex Luthor voor de DC-helden, maar gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek!

 

Krypto is als pup snel in het ruimtetuig van Superman gesprongen om hem niet alleen gezelschap te houden, maar om ook over hem te waken. Zij groeien samen op en hun vriendschap is onbreekbaar, tot Lois op de proppen komt en blijkbaar meer met Supe omgaat dan de trouwe viervoeter.

Tegelijkertijd maken we kennis met een gezelschap dieren die al een tijdje in de winkel wonen, en die het jammer vinden om niet geadopteerd te worden. Ace de hond, Merton de slechtziende schildpad, PB het varken en Chip de eekhoorn hebben ook nog de kale cavia Lulu in het gezelschap. Deze cavia is erop uit om de wereld over te nemen, en wil dit doen met een zelf gefabriceerd toestel.

Ondertussen is slechterik Lex Luthor van plan om oranje kryptoniet naar de aarde te trekken. Dit kryptoniet zou als eigenschap hebben dat de gewone sterveling ook de krachten van Superman zouden krijgen. Dit mislukt door tussenkomst van de leden van de Justice League, maar Lulu is in staat om een scherf van het grote kristal naar zich toe te trekken. Eens de scherf de grond raakt krijgt zij telepatische krachten en laat zij de dierenwinkel in brand achter. Gelukkig ontdekken de andere dieren dat ook zij superkrachten hebben en kunnen zij ontstnappen. Lulu zit niet stil en ontvoert de leden van de Justice League en vergiftigt Krypto met groen kryptoniet, waardoor de hond geen krachten meer heeft. Hierdoor gaat hij op zoek naar hulp en ontdekt de groep huisdiervrienden hun superkrachten...

De Club van Superpets is een leuke animatiefilm die her en der elementen ontleent van de oorspronkelijke Superman-films. De stukjes muziek, en het ruimteschip lijken zeer goed op de analoge elementen uit de films met Christopher Reeve. De meerwaarde zit hem wel in de Engelse taal. We herkennen The Rock en Kevin Hart als stemacteurs, wat zeker een pluspunt is.


Steun playstationclan.be