Legacies - seizoen 3

Legacies - seizoen 3

Wat zal de Necromancer doen met al die duistere kracht die hij van Josie heeft gekregen in het vorige seizoen? Kom dat te weten in het derde seizoen van Legacies!

 

Het seizoen begint daar waar het vorige eindigde: de Necromancer heeft nu tonnen krachten, Landon is dood en Hope is niet wakker te krijgen. Gelukkig worden al deze euvels al vanaf de eerste aflevering afgehandeld!

Nadat Josie in het vorige seizoen toegaf aan duistere magie, kan ze niets beters verzinnen dan haar magie op te sluiten in een object en de Salvatore-school te verlaten en naar een reguliere school te gaan. Alaric voelt zich uiteraard onwennig hierbij, maar dat staat in schril contrast met Lizzie, die haar nu verlaten voelt en het leven over een andere boeg tracht te gooien. Josie voelt zich al snel thuis op de reguliere school en veel heeft te maken met de rebelse Finch.

Landon en Hope zetten een stapje verder in hun relatie, maar met alle gevolgen van dien. Landon heeft immers het bloed van Malivore, en Hope is de remedie tegen Malivore. Wat volgt is een vrij ingewikkelde reeks gebeurtenissen die ervoor zorgt dat Landon en Hope in de gevangeniswereld en in de Malivore-dimensie terecht komen. Wanneer Hope ontsnapt, herinnert niemand haar.

Daarnaast heeft Alaric het niet gemakkelijk om zijn school open te houden. De ouders van de leerlingen zijn het immers beu dat hun kinderen steeds bestookt worden door allerlei monsters. Gelukkig zijn er enkele potentiŽle leerlingen, waaronder de mysterieuze Cleo, waar Kaleb al snel een oogje op laat vallen.

Zoals in de vorige seizoenen kan je ook dit seizoen grofweg in twee delen kappen, elk met hun eigen verhaal. Ondanks dat dit seizoen wel goed in elkaar zit, en er voldoende plotwendingen in zitten, zijn er wel afleveringen, zoals een soort musicalaflevering of een soort fantasie-aflevering, die misschien niet gemoeten hadden.


Steun playstationclan.be