Legacies - seizoen 2

Legacies - seizoen 2

Na de opoffering van Hope gaat het leven in de Salvatore-school verder, met de nieuwe dagelijkse moeilijkheden van dien.

 

Hope heeft zich in Malivore geworpen en Landon plukt de vruchten van zijn heldhaftigheid. Er is immers niemand die zich Hope nog kan herinneren. Landon neemt alles voor lief en vindt affectie bij Josie.

Ondertussen bevindt Hope zich in de oneindige duisternis van Malivore en ontmoet slechterik uit het eerste seizoen Clarke, de zoon van Malivore. Toch voelt de heldimensie zich niet opperbest, want met de aanwezigheid van Hope heeft die de monsters niet onder controle. Die kunnen nu vrij ronddwalen in die dimensie en Malivore vindt er niets beter op dan haar 'uit te bannen' in de gewone wereld. Het is niet makkelijk voor Hope, gezien niemand zich haar herinnert. En het zint haar zeker niet dat haar liefje nu met een andere heks samen is.

Het eerste deel van het seizoen draait allemaal om het opnieuw herinneren van Hope, in het tweede seizoen ontmoeten we oude (lees: slechte) bekenden die snode plannen smeden en gaat het hek helemaal van de dam. Ook de verschillende personages kunnen rekenen op wat meer diepgang en de achtergrond wordt meer uitgespit. Alaric heeft zich door zijn falen in het eerste seizoen toegespitst op het lesgeven/decaan zijn in een normale school. De Salvatore-school komt dan onder leiding te staan van de Britse, extravagante Rupert Vardemus. En dan is er nog wat aan de hand met Josie...


Steun playstationclan.be