Succession - seizoen 2

Succession - seizoen 2

Na het verraad van Kendall heeft het bedrijf zware imagoschade geleden. Is vader Logan in staat om dit nog recht te trekken? Dat kom je te weten in het tweede seizoen van Succession.

 

In het vorige seizoen ging Kendall publiekelijk in tegen zijn vader en wou hij het bedrijf overnemen. Uiteindelijk gebeurt dit niet, want Kendall's vader weet iets wat niet mag uitgelekt worden. Ondertussen worden er allerhande manieren gezocht om de aandeelhouders tevreden te houden, zodat zij de andere partij niet steunen. Vader Logan doet dit op twee manieren: het liquideren van verlieslatende onderdelen van zijn bedrijf, én het overnemen van andere winstgevende organisaties.

Kendall wordt opnieuw omarmd door zijn vader en zal samen met zijn broer, Roman, de uitvoerende taak op zich nemen van COO. Shiv wordt voorbereid als CEO, want tussen Shiv en haar vader is afgesproken dat zij binnenkort het bedrijf zal overnemen. Tom, Shiv's klungelige doch machtsgeile man, ziet hier wel de voordelen van in. Dit terwijl oudste en nog steeds wereldvreemde zoon Connor zich klaarmaakt voor een campagne voor het presidentschap van de USA.

Dit seizoen legt iets minder de nadruk op het bedrijfsgegeven, en heeft meer aandacht voor de personages van de serie, en diens vreemde trekjes. Zo hebben we de 'open' relatie van Tom en Shiv, ontplooit Kendall zich tot een vrouwenverslinder en neemt de relatie van Roman een vreemde wending, daar hij liever op zijn eentje masturbeert dan een fysieke relatie aan te gaan met zijn vriendin. Ook vader Logan laat zich meer en meer van zijn sluwe, doch harde kant zien. Wie het eerste seizoen kon appreciëren, zal volop genieten van dit tweede seizoen!


Steun playstationclan.be