Succession - seizoen 1

Succession - seizoen 1

Geld maakt niet gelukkig, en dat blijkt zeker voor de familie Roy, die geld op overschot hebben. Problemen in de familie gegarandeerd in de serie Succession.

 

We ontmoetten de Roys. Logan is de pater familias, en heeft een groot media- en entertainmentbedrijf opgericht. Hij heeft ook vier kinderen: de ambitieuze en gedoodverfde opvolger Kendall, de politiek bewuste Shiv (Siobhan), levensgenieter Roman en de oudste, de extravagante Connor.

De serie gaat van start met de 80e verjaardag van Logan, waarbij hij aan zijn kinderen vraagt om zijn vrouw - die niet de moeder is van de kinderen - op te nemen in het testament, mocht er iets met hem gebeuren. Zij weigeren, niet unaniem, zijn voorstel. De oude Roy kan het niet aan en krijgt een beroerte die hem rechtstreeks naar het ziekenhuis stuurt. Wie zal zijn plaats innemen? Is het Kendall, of eerder iemand van de raad van bestuur. Shiv's man, Tom, die ook reeds in het bedrijf werkt ruikt zijn kans. Gooi daarbij nog een verwarde verre neef Greg, die gebruikt wordt als loopjongen, en de chaos wordt compleet.

De reeks kan je bijna vergelijken met The Sopranos, hetzij met een 'legaal' netwerk. De intriges binnen het bedrijf, en de familie, de beweegredenen van de vier Roys en hun partners zorgen ervoor dat Succession zeker de moeite is om op te pakken.


Steun playstationclan.be