Algemene voorwaarden

1. Algemeen principe
In deze clan draait het voornamelijk rond gamen, amusement en respect. Dit kan zowel in een  casual als in een competitieve sfeer.

Onze leden willen vooral plezier beleven tijdens het online gamen. Dit is heel gemakkelijk met de events die je kan aanmaken op de site. Er is geen beperking wat betreft de games die er gespeeld worden. Iedereen is vrij om een event aan te maken voor ieder spel met online functies.

Voor sommige games kunnen er ook competieve groepen opgericht worden. Leden van een competieve groep willen regelmatig online spelen en met enige regelmaat eens een wedstrijd. Het aanmaken van deze teams hangt vast aan bepaalde regels en is enkel mogelijk na goedkeuring van een administrator.

2. Registratie
Zoals op iedere community site kan iedereen zich gratis registreren. Er geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, en bij voorkeur is je moedertaal Nederlands. Dit is een clan voor Nederlandstalige playstation gamers. Ieder geregistreerd lid heeft toegang tot het openbaar forum en het eventgedeelte. Zij kunnen forum topics posten in bepaalde boards, reageren op topics, events aanmaken voor online games en zich inschrijven voor events.

3. Regels

Wij zijn een levendige en pro actieve clan
Wij zien jullie allemaal even graag, als casual gamer ben vrij te komen en te gaan wanneer je maar wil. Maar bezoek af en toe eens de website, al is het maar even om hallo te zeggen, zo weten wij dat je nog steeds deel wil uitmaken van deze community. Inactieve leden, die gedurende een lange periode de site niet meer hebben bezocht, worden na een herinnering op als inactief aangeduid - tenzij zij op ons de hoogte brengen van hun afwezigheid. Op lange termijn worden inactieve leden verwijderd, maar kunnen zich nog opnieuw registreren. Zo weten ook andere leden, dat ze vooral met actieve leden praten.

Stel jezelf voor
Als je jezelf registreert, raden we aan om je even voor te stellen. Zo weten wij wie je bent en waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je ook helpen bij het zoeken naar de juiste events. De voorstelling is volledig optioneel, wil je dit niet graag doen, dan hoeft dat niet.

Waarschuwingen
Als er klachten zijn over een bepaald lid, of als iemand zich niet aan de regels houdt, wordt dit onderzocht door de administrators. Indien nodig krijgt deze een waarschuwing. Na een aantal waarschuwingen, kan dit lid van de site verbannen worden. Tijdens een ban heeft dit lid geen toegang meer tot de site of het forum en kan dus ook niet deelnemen aan de activiteiten van de site (zoals events).

Een waarschuwing is geldig gedurende één jaar, daarna vervalt die waarschuwing en heeft dat lid één waarschuwing minder.

AantalGevolg
2Ban gedurende 1 maand
3Ban gedurende 3 maand
4Ban gedurende 6 maand
5Voor eeuwig verbannen

Illegaal gedrag
Wij hanteren nultolerantie ten opzichte van alle illegale activiteiten. Als een lid betrapt wordt op het uitvoeren van iets dat illegaal is, wordt dit lid, zonder enige waarschuwing, voor eeuwig verbannen. Het aanbieden of posten van illegale digitale content is ten strengste verboden. Ook het posten van links naar sites met illegale content is verboden.

Reclame
Het posten van reclame, is niet toegestaan. Tenzij een administrator hier expliciete goedkeuring voor geeft. Bepaalde reclame kan toegestaan worden, als deze betrekking heeft tot de site, zoals bijvoorbeeld, een aanbieding van een game bij een webshop.

Pestgedrag
Wij zijn een volwassen clan, laten we ons er ook naar gedragen. Pestgedrag keuren wij af, zowel online als op het forum. Je kan eens iemand plagen, maar het moet grappig blijven. Als iemand zich gekwetst voelt, kan hij dit melden aan een moderator of aan een administrator. Dit wordt dan onmiddellijk aangepakt en als het pestgedrag aanhoudt, worden er maatregelen genomen.