Tee Off voor PGA TOUR 2K21 Baller Edition in oktober

Tee Off voor PGA TOUR 2K21 Baller Edition in oktober

Nieuwe deluxe-editie met een golfgame en bonus packs voor een heleboel content in één uitgave!

PGA TOUR 2K21 Baller Edition bevat de basisgame, alle eerder uitgebrachte DLC banen en gamemodes, een assortiment van de hipste uitrusting van de Clubhouse Pass Season One, holiday gear, novelty putters, en de Golden Touch Pack met een gouden putter en driver. De Baller Edition bevat ook de 2K/adidas CODECHAOS MyPLAYER Pack met adidas CODECHAOS BOA®-golfschoenen en aangepaste 2K/adidas-uitrusting, waaronder een sport-prestatiepolo, Ultimate365-broek en tourpet, exclusief ontworpen door adidas Golf voor PGA TOUR 2K21. De inbegrepen content biedt een aanzienlijke waarde, beschikbaar voor een MSRP van € 79,99. Voor spelers die het basisspel al bezitten en van alle bonuscontent van de Baller Edition willen genieten, is de Baller Pack verkrijgbaar voor een MSRP van € 24,99. De PUMA Swag Pack en Callaway Club Drop Pack, met merkspecifieke kleding en uitrusting, zijn ook verkrijgbaar voor een prijs van € 9,99 per stuk.
 
Als toevoeging op de PGA TOUR 2K21 Baller Edition, zullen zowel nieuwe als bestaande PGA TOUR 2K21 spelers genieten van nieuwe maandelijkse multiplayer playlist banen** gemaakt in de PGA TOUR 2K21 Course Designer door een groep van internationale content creators, waaronder Amerikanen VctryLnSprts en Mattf27, Canadezen Crazycanuck1985 en Arctic Fury, b101design uit het Verenigd Koninkrijk, en Nieuw-Zeelander Energ1zer.
 
De thema's voor de komende aangepaste multiplayer playlist cursussen zijn onder andere:
 
  • "Long Game, Short Game" voor november - daagt spelers uit om hun volledige scala aan vaardigheden te gebruiken en lange drives, scherp wedgewerk en precisieputtts uit te voeren;
  • "Winter" voor december - viert het seizoen met kille bestemmingen en ijzige ontwerpelementen;
  • "Nieuw jaar, nieuwe uitdaging" voor januari - vereist een hoge graad van vaardigheid en technische bekwaamheid voor zowel ontwerpers als spelers;
  • "Lunar New Year (Tiger/Water)" voor februari - met een focus op water en Aziatische thema's en locaties.

 
De PGA TOUR 2K21 Baller Edition is de meest realistische golf game-ervaring tot nu toe en bevat een roster van 12 officieel gelicenseerde pro-spelers, waaronder cover atleet Justin Thomas, Patrick Cantlay, Bryson DeChambeau, Billy Horschel, Ian Poulter, Tony Finau, Sergio Garcia en nog veel meer. Naast de tienduizenden eigen banen gemaakt door de PGA TOUR 2K21 online community, nemen spelers het op 17 gelicenseerde PGA TOUR banen op, waaronder East Lake Golf Club, TPC Scottsdale, Detroit Golf Club, Bay Hill Club & Lodge, TPC Sawgrass en meer, die allemaal gescand zijn met behulp van geavanceerde technologie om de fairways, greens, bunkers, bomen, meren en vijvers tot leven te brengen. PGA TOUR 2K21 Baller Edition bevat ook de beste kledingmerken, waaronder adidas, Under Armour, PUMA Golf, Polo Ralph Lauren, Mizuno Golf, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf, Goodr, TravisMathew, en nog veel meer.

PGA Tour 2K21

PGA Tour 2K21
Release
vr 21 aug, 2020
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
2K Sports

Steun playstationclan.be