Reviews

  • 87

    F1 2021

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 28 juli, 2021, 16:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het huidige F1 seizoen is er één op het scherpst van de snee. Kan deze spanning in F1 2021 geëvenaard worden?
  • 72

    Within The Blade

    Review geschreven door JohnCena op ma. 26 juli, 2021, 09:26 - 0 Comments
    ps4 ps5 Videogames hoeven niet altijd een uitgebreid thema of verhaal te hebben, maar als er een spel rond ninja’s wordt uitgebracht, dan is onze interesse automatisch gewekt. We waren dan ook benieuwd wat Within the Blade te bieden heeft…
  • 83

    The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 20 juli, 2021, 10:13 - 0 Comments
    ps4 ps5 The Dungeon of Naheulbeuk is onverwachts op onze console beland. Wij hebben de kerker doorzocht en je kan hier lezen wat wij vonden.
  • 60

    Crash Drive 3

    Review geschreven door JohnCena op ma. 19 juli, 2021, 10:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een game zowel uitbrengen op console als smartphones en tablets doet ons vaak de wenkbrauwen fronsen, maar als dat betekent dat we met Crash Drive 3 meer plezier kunnen beleven, dan namen we maar al te graag de proef op de som!
  • 88

    Scarlet Nexus

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 08 juli, 2021, 09:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Scarlet Nexus is onlangs uitgebracht en brengt ons een game waar hyperconnectiviteit centraal staat. Lees hier onze ervaringen.
  • 54

    Wonder Boy: Asha in Monster World

    Review geschreven door JohnCena op ma. 05 juli, 2021, 09:57 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wonder Boy: Asha in Monster World is een van zo’n heruitgaves waar retroliefhebbers al even op hebben zitten wachten. Maar slaagt de volledig geremasterde versie van Wonder Boy IV er ook in te overtuigen?
  • 54

    Spirit Lucky's Grote Avontuur

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 02 juli, 2021, 09:50 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wie thuis een kleuter en een Netflix-abonnement heeft, weet dat Spirit een tekenfilmreeks is omtrent de avonturen van Spirit en diens baasje, Lucky. Spirit galoppeert naar onze console, maar springt die over de hindernis of niet? Dat lees je hier!
  • 91

    Final Fantasy VII Remake Intergrade

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 juni, 2021, 10:21 - 0 Comments
    ps5 Met de komst van de PS5 heeft Final Fantasy VII Remake een upgrade gekregen onder de naam van Intergrade. Upgrade of niet, dat lees je hier!
  • 72

    The Last Kids on Earth and the Staff of Doom

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 22 juni, 2021, 18:22 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na de grafische novelle en de tekenfilmreeks komen The Last Kids on Earth ook naar onze console. Benieuwd naar onze ervaringen?
  • 70

    Operation: Tango

    Review geschreven door JohnCena op ma. 21 juni, 2021, 10:28 - 0 Comments
    ps4 ps5 Beschik je over een vaste gamebuddy, maar ben je die potjes Destiny, Rocket League, FIFA en zelfs PUBG kotsbeu, dan is er goed nieuws! Dankzij Operation Tango is er immers een nieuwe, pure, co-op game op de markt. Eentje van hetzelfde kaliber als It Takes Two? Wij hoopten alvast op uren speelplezier.
  • 74

    Mighty Goose

    Review geschreven door JohnCena op zo. 20 juni, 2021, 10:43 - 0 Comments
    ps4 ps5 Metal Slug is al even van onze beeldbuis verdwenen, maar weet nog altijd een bron van inspiratie te zijn voor bepaalde indiegame-ontwikkelaars. Zo probeert ook Mighty Goose een ode te brengen aan het retrogenre. Benieuwd of men met g(l)ans zou slagen.
  • 58

    Beautiful Desolation

    Review geschreven door JohnCena op ma. 14 juni, 2021, 19:23 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het point-and-click genre is er eentje die op pc nog steeds erg in aantrek is, maar op console niet in grote getallen aanwezig is. Met Beautiful Desolation brengt ontwikkelaar The Brotherhood daar voor heel even verandering in.
  • 66

    Tour de France 2021

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 13 juni, 2021, 08:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 We kennen allemaal de prachtige beelden uit de koers van Sporza, NOS en Eurosport. Maar is Tour de France 2021 ook pracht en praal of fietsen we binnen de kortste keren rond met de pap in de benen?
  • 86

    Ratchet and Clank: Rift Apart

    Review geschreven door JohnCena op di. 08 juni, 2021, 16:00 - 0 Comments
    ps4 Na Returnal moesten we niet heel lang wachten op een nieuwe PS5-exclusive en weet het olijke duo Ratchet en Clank terug zijn intrede te maken met Ratchet and Clank: Rift Apart. Een geslaagde action-platformer zoals we van Insomniac Games gewoon zijn?
  • 88

    Mass Effect Legendary Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 07 juni, 2021, 19:26 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na Andromeda heeft EA besloten om ons te verblijden met de originele Mass Effect-trilogie, gebundeld in een Legendary Edition. Enjoy!
  • 65

    R-Type Final 2

    Review geschreven door JohnCena op ma. 24 mei, 2021, 21:20 - 0 Comments
    ps4 R-Type Final moest in 2004 het einde betekenen van de shoot ‘em up franchise, maar in realiteit kon men geen afscheid nemen. R-Type Final 2 is dan ook het resultaat van een crowdfunding project dat in 2019 bakken geld wist op te halen. Wij waren alvast benieuwd naar het eindresultaat.
  • 84

    Returnal

    Review geschreven door JohnCena op za. 22 mei, 2021, 15:46 - 0 Comments
    ps5 Het was even wachten op de eerste echte AAA PS5-exclusive gamerelease (Demon’s Souls niet meegerekend), maar met Returnal brengt Sony heel wat spanning in huis. Een aanrader? Wij gingen met Housmarque’s roguelike shooter aan de slag. Opnieuw en opnieuw en opnieuw…
  • 78

    NieR Replicant ver.1.22474487139

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 16 mei, 2021, 21:29 - 0 Comments
    ps4 Nier Replicant ver.1.22474487139 is de ge-upgrade versie van Nier: Automata. Voorheen is deze enkel in Japan gereleased, waar deze Nier Replicant een ware culthit was. Zorgt zijn komst naar het westen voor hetzelfde resultaat?
  • 54

    Touhou Hyouibana - Antinomy of Common Flowers

    Review geschreven door JohnCena op zo. 16 mei, 2021, 21:00 - 0 Comments
    ps4 Het fighting game genre is er eentje die al sinds onze prille jeugd meegaat. Of het nu in 2D of 3D is; we zijn altijd voor een pak slaag te vinden. Tot we Touhou Hyouibana - Antinomy of Common Flowers voorgeschoteld kregen…
  • 62

    DOOM 3: VR Edition

    Review geschreven door JohnCena op za. 08 mei, 2021, 20:50 - 0 Comments
    ps4 ps5 We waren blij onze VR-headset nog eens van onder het stof te kunnen halen, maar of Bethesda ook weet te scoren met hun VR-versie van DOOM 3, dat moest nog blijken.
  • 73

    MotoGP 21

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 05 mei, 2021, 09:10 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met MotoGP 21 levert Milestone het vervolg in hun langlopende serie. Hebben wij met MotoGP 21 de meest realistische MotoGP racesimulatie tot dusver in handen?
  • 64

    Balan Wonderworld

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 25 april, 2021, 08:25 - 0 Comments
    ps4 Balan Wonderworld is een game die zicht richt op de jongere gamers onder ons. Verplichte kost voor onze jongeren of niet, dat lees je hier!
  • 83

    Outriders

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 24 april, 2021, 20:21 - 0 Comments
    ps4 ps5 Outriders was bij velen wat onder de radar gevlogen. Terecht of niet? Dat kom je hier te weten!
  • 42

    Tennis World Tour 2 - Complete Edition

    Review geschreven door JohnCena op zo. 11 april, 2021, 17:49 - 0 Comments
    ps4 ps5 Tennis World Tour 2 was helaas een rampzalig slechte sportgame. Nu rest de vraag: heeft ontwikkelaar Big Ant Studios zich weten te herpakken met deze next-gen versie? Wij zochten het voor jullie uit.
  • 90

    Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 - PS5

    Review geschreven door JohnCena op zo. 11 april, 2021, 17:47 - 0 Comments
    ps4 We hebben het niet onder stoelen of banken gestoken, maar Activision wist ons enorm te charmeren met de remake van Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 op de PlayStation 4. We waren dan ook benieuwd wat dat zou geven op de PS5.
  • 60

    GENSOU Skydrift

    Review geschreven door JohnCena op di. 30 maart, 2021, 11:24 - 0 Comments
    ps4 ps5 Bij PlayStationClan zijn we altijd te vinden voor een racegame, of het nu een pure simracer is of meer arcade. Toen we GENSOU Skydrift voorgeschoteld kregen, fronsten we toch even de wenkbrauwen. Waarom precies, dat lees je in onze review.
  • 68

    Black Legend

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 28 maart, 2021, 20:56 - 0 Comments
    ps4 ps5 Black Legend is van Belgische makelij, en dat heb je snel door! Dit spelletje speelt zich namelijk af in de Lage Landen van de 17e eeuw.
  • 73

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 28 maart, 2021, 20:55 - 0 Comments
    ps4 ps5 Inmiddels zijn we bij het vierde deel aangekomen van de Monster Energy Supercross-serie. Wij zochten uit of Monster Energy Supercross 4 voldoende energie geeft.
  • 62

    Bite the Bullet

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 21 maart, 2021, 19:47 - 0 Comments
    ps4 Bite the Bullet, voor velen een nobele onbekende. Het is een run and gun game gemodelleerd naar de 16bit pixelgames van weleer. En ja, dit genre is aan een heropleving bezig. Of deze er bovenuit steekt en of hij überhaupt potten kan breken, lees je hier.
  • 90

    Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5)

    Review geschreven door JohnCena op za. 20 maart, 2021, 07:52 - 0 Comments
    ps4 We zouden het bijna vergeten dat Crash Bandicoot 4: It’s About Time zijn weg nog niet naar de PS5 had gevonden, maar daar is nu eindelijk verandering in gebracht. Benieuwd wat dat zou geven op Sony's klassebak!

Steun playstationclan.be