Raiders of the Broken Planet - Bta

Raiders of the Broken Planet - Bta

Raiders of the Broken Planet doorloopt momenteel de fase van de gesloten bta. Elk weekend is deze game toegankelijk voor gamers die een code konden bemachtigen. Lees hier onze eerste indrukken van de game.In Raiders of the Broken Planet draait het niet om een planeet die verdeeld is door de bevolking, of die onder invloed van een hoop kernwapens onleefbaar geworden is. Je mag vrij letterlijk nemen dat de planeet 'gebroken' is, en dat zie je ook aan de lay-out waar je je missies kan selecteren.

Concreet valt deze game onder het 'cover-and-shoot'-genre, en dat doet deze game bijlange niet slecht. Jouw personage zoekt automatisch dekking achter stalen balken, of goederenkratten. Dat personage is n van de vele die je kan kiezen, elk met hun eigen wapen, en hun eigen unieke vaardigheid. Zo is er eentje met een jetpack die handig op hoger gelegen punten kan raken, een andere kan zijn team genezen, en ga zo maar door.Deze game speel je bovendien niet alleen. Deze maakt gebruik van een 4V1 variant. De vier raiders nemen het op tegen een hoop soldaten bijgestaan door n andere speler: de antagonist. Dit is meestal een psychopaat die net iets sterker is dan de vier vrienden. De missie-opbouw is zoals we hem kennen uit bijvoorbeeld Batlleborn. Je moet een bepaald punt voor een bepaalde tijd houden, je moet ervoor zorgen dat de vijandelijke soldaten er niet in slagen n van de NPC's die aan jouw kant staan vanuit de ruimte naar de gebroken planeet te droppen, en dergelijke meer. Als je een aantal vrienden kan uitnodigen om deel te nemen aan de missies, dan levert dit doorgaans een welkome meerwaarde op. Bij de definitieve versie zal er trouwens ook een optie zijn om alles solo aan te pakken. Uiteraard moet je niet alles doen uit de goedheid van je hart. Je krijgt op het einde van je missie steeds geld, of blauwdrukken voor wapens.
Deze game ziet er in deze bta-fase al zeer goed uit. Niet alleen tijdens de gameplay maar ook tijdens de cutscnes mogen we moois aanschouwen. Als deze lijn zich doortrekt, en als de game genoeg content bevat, kunnen we aangenaam verrast worden door deze vrijwel onbekende game.

Raiders of the Broken Planet

Raiders of the Broken Planet
Release
vr 22 sep, 2017
Genre
Shooter
Platform
ps4
Uitgever
MercurySteam
Ontwikkelaar
MercurySteam

Steun playstationclan.be