Resident Evil Village is nu beschikbaar!

Resident Evil Village is nu beschikbaar!

Sidder en beef vanaf vandaag dankzij Capcoms nieuwste Resident Evil-game.

Capcoms langverwachte survival horror game Resident Evil Village is nu wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Resident Evil Village verplaatst spelers naar een besneeuwd dorp voor een intense strijd om te overleven in diverse mysterieuze omgevingen vol gruwelijke wezens. Deze actierijke titel is het achtste hoofddeel van de bekroonde Resident Evil-franchise waar wereldwijd meer dan 107 miljoen eenheden van zijn verscheept en die dit jaar zijn 25e verjaardag viert. Resident Evil Village kan vanaf de PlayStation 4-versie geŘpgraded worden naar de PlayStation 5-versie.

Resident Evil Village vervolgt het verhaal van Ethan Winters, dat begon in het hooggeprezen Resident Evil 7 biohazard. Tijdens zijn missie om zijn dochter te redden krijgt Ethan te maken met bekende personages, zoals de geliefde held Chris Redfield, en imposante tegenstanders, zoals Lady Dimitrescu. Naast de intense verhalende campaign en uitgebreide gameplay-ervaring, keert in Resident Evil Village ook de populaire Mercenaries-mode terug. Deze extra mode komt beschikbaar na het voltooien van de campaign en is verrijkt met nieuwe features, zodat spelers ook na het voltooien van Ethans reis nog volop uitdagingen in het dorp kunnen vinden.

Resident Evil Village is vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar in Standard- en Deluxe-edities. De Deluxe-editie bevat de basisgame plus het digitale "Trauma Pack" met diverse extra in-game content, waaronder een Samurai Edge-wapen, een door Resident Evil 7 biohazard ge´nspireerd 'found footage'-schermfilter, een tape-recorder-savepunt-optie, de safe room-muziek "Go Tell Aunt Rhody," directe toegang tot het moeilijkheidsniveau "Village of Shadows", het Baker Family Incident Report, en meer.

Om de 25e verjaardag van de Resident Evil-franchise te vieren, krijgen fans die Resident Evil Village als bedankje toegang tot de gratis multiplayer-ervaring Resident Evil Re:Verse die in de zomer van 2021 verschijnt.


Resident Evil Village

Resident Evil Village
Release
vr 07 mei, 2021
Genre
Survival / Horror
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Capcom
Ontwikkelaar
Capcom

Steun playstationclan.be