Destiny 2: Season of the Splicer start op 11 mei

Destiny 2: Season of the Splicer start op 11 mei

In het nieuwe seizoen keert de Vault of Glass terug en kunnen spelers aan de slag met een nieuwe activiteit genaamd Override!Bungie kondigt aan dat Destiny 2: Season of the Splicer van start gaat op 11 mei. In Season of the Splicer keren spelers terug naar de Vault of Glass-raid uit de originele Destiny, hacken ze het Vex Network in een nieuwe seizoensgebonden actviteit genaamd Override, verdienen ze nieuwe gear en nog veel meer. Het nieuwe seizoen duurt tot 24 augustus.

De Vex bedreigen de veiligheid van iedereen die in de Last City woont door de stad in duisternis te storten. Guardians moeten samenwerken met Mithrax, Kell of the House of Light, die hen de wegen van een Sacred Splicer zal leren. Het is aan de Vanguard om de nieuwe Splicer-technologie te gebruiken om de simulatie uit te schakelen en het zonlicht te herstellen.

In Season of the Splicer gaan Guardians aan de slag met een nieuwe matchmade activiteit genaamd Override. In deze activiteit voor zes spelers moeten spelers de Vex-simulatie hacken om geheimen te ontrafelen en de Vex-code te stelen. Daarnaast kunnen spelers wekelijks de missie ‘Expunge’ spelen, waarin ze het Vex-netwerk van binnenuit proberen laten in te storten.

Op 22 mei kunnen spelers weer aan de slag met de iconische Vault of Glass (VoG). Voor de niet-ingewijden: in VoG navigeren spelers door breuken in tijd en ruimte op zoek naar Atheon, Time's Conflux. De mysterieuze Vex wacht diep in de kluis en moet worden uitgeschakeld voordat hij niet meer te stoppen is. De raid is niet zomaar een port. VoG in Destiny 2 biedt quality-of-life-verbeteringen, nieuwe uitdagingen en triumphs en een aantal oude favorieten die verdiend kunnen worden.

Armor Synthesis is gratis voor alle spelers en brengt de mogelijkheid om een Universal Ornament te maken voor ieder stuk armor dat de speler in bezit heeft. Mensen met een season pass krijgen ook direct toegang tot de Stasis Sidearm Cryosthesia 77K, een aantal seizoensspecifieke Universal Ornaments, XP-boosts en meer.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be