Reviews

  • 60

    GENSOU Skydrift

    Review geschreven door JohnCena op di. 30 maart, 2021, 11:24 - 0 Comments
    ps4 ps5 Bij PlayStationClan zijn we altijd te vinden voor een racegame, of het nu een pure simracer is of meer arcade. Toen we GENSOU Skydrift voorgeschoteld kregen, fronsten we toch even de wenkbrauwen. Waarom precies, dat lees je in onze review.
  • 68

    Black Legend

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 28 maart, 2021, 20:56 - 0 Comments
    ps4 ps5 Black Legend is van Belgische makelij, en dat heb je snel door! Dit spelletje speelt zich namelijk af in de Lage Landen van de 17e eeuw.
  • 73

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 28 maart, 2021, 20:55 - 0 Comments
    ps4 ps5 Inmiddels zijn we bij het vierde deel aangekomen van de Monster Energy Supercross-serie. Wij zochten uit of Monster Energy Supercross 4 voldoende energie geeft.
  • 62

    Bite the Bullet

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 21 maart, 2021, 19:47 - 0 Comments
    ps4 Bite the Bullet, voor velen een nobele onbekende. Het is een run and gun game gemodelleerd naar de 16bit pixelgames van weleer. En ja, dit genre is aan een heropleving bezig. Of deze er bovenuit steekt en of hij überhaupt potten kan breken, lees je hier.
  • 90

    Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5)

    Review geschreven door JohnCena op za. 20 maart, 2021, 07:52 - 0 Comments
    ps4 We zouden het bijna vergeten dat Crash Bandicoot 4: It’s About Time zijn weg nog niet naar de PS5 had gevonden, maar daar is nu eindelijk verandering in gebracht. Benieuwd wat dat zou geven op Sony's klassebak!
  • 66

    Fallen Legion Revenants

    Review geschreven door JohnCena op wo. 24 februari, 2021, 17:57 - 0 Comments
    ps4 Welgeteld vier jaar na de intrede van Fallen Legion op de PS4 (met als ondertitel Sins of an Empire) zijn we alweer aan een vervolg aanbeland: Revenants. Heeft de Indonesische ontwikkelaar echter uit zijn fout geleerd en wist het de nodige verbeteringen door te voeren?
  • 73

    Immortals Fenyx Rising - A New God

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 februari, 2021, 14:32 - 0 Comments
    ps4 ps5 Hoe vergaat het Fenyx na haar avonturen? Dat kan je hier lezen! Let op, deze review bevat grote spoilers ten aanzien van het hoofdverhaal!
  • 80

    Little Nightmares 2

    Review geschreven door Kenneth op za. 20 februari, 2021, 08:49 - 0 Comments
    ps4 Little Nightmares was in 2017 zo succesvol dat Tarsier Studios dat succes nog eens losjes probeert over te doen. Of hun griezelige hersenspinsels je opnieuw de daver op het lijf dagen, lees je in deze review.
  • 70

    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 februari, 2021, 10:08 - 0 Comments
    ps4 Al vele maanden laat Werewolf: The Apocalypse - Earthblood ons kwijlen met zijn prachtige CGI trailers. Werden wij hondsdol door deze game of kropen wij terug in onze mand?
  • 74

    Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition

    Review geschreven door JohnCena op wo. 03 februari, 2021, 10:05 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het was even schrikken toen Scott Pilgrim vs. The World: The Game uit de digitale rekken verdween, een PS3-titel die 10 jaar geleden het arcade beat ‘em up genre wat nieuw leven inblies. Een tijdelijke beslissing zo bleek, want daar is redder Ubisoft met een heruitgave op PS4.
  • 72

    Hitman 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 20 januari, 2021, 21:16 - 0 Comments
    ps4 Alle goede dingen komen in drievoud, zo ook de Hitman-trilogie die zijn einde kent met dit derde deel. Hoe het verder gaat met Agent 47 lees je hier!
  • 88

    Cyberpunk 2077

    Review geschreven door Heisenberg op za. 19 december, 2020, 22:23 - 0 Comments
    ps4 De allereerste aankondiging van Cyberpunk 2077 dateert intussen al van mei 2012. Sindsdien heeft onder meer het succes van ‘The Witcher’, het paradepaardje van CD Projekt Red, en een resem uitstellingen van de releasedatum, de verwachtingen rond Cyberpunk tot een torenhoog niveau gebracht. De vraag die er bij hoort is uiteraard of het überhaupt mogelijk is om zulke verwachtingen in te lossen.
  • 62

    Twin Mirror

    Review geschreven door Kelthor op za. 19 december, 2020, 22:20 - 0 Comments
    ps4 Twin Mirror is een waar psychologisch drama. Een spannend verhaal van mysterie en samenzwering. Wil jij weten wat we van deze detective game vonden? Lees het hier!
  • 80

    Spider-Man Miles Morales

    Review geschreven door JohnCena op ma. 14 december, 2020, 09:26 - 0 Comments
    ps4 Na Miles’ introductie in Spider-Man vond Insomniac de release van de PlayStation 5 een ideaal moment om de jonge superheld in de spotlight te zetten. Maar is Spider-Man: Miles Morales slechts een leuke spin-off of echt een volwaardige opvolger? Wij zochten het uit.
  • 64

    Let's Sing 2021

    Review geschreven door JohnCena op zo. 13 december, 2020, 18:57 - 0 Comments
    ps4 Aangezien alle karaokebars en gezellige cafeetjes al even gesloten zijn, opteerden we bij PlayStationClan ervoor om de plaatselijke huiskamer om te bouwen tot feesttent. Zorgde Let’s Sing 2021 echter voor het nodige plezier?
  • 56

    Tamarin

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 09 december, 2020, 09:04 - 0 Comments
    ps4 Heb je nog nooit van het spel Tamarin gehoord? Dan is het nu je kans om onze review te lezen!
  • 88

    Mortal Kombat 11 Ultimate

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 09 december, 2020, 08:38 - 0 Comments
    ps4 Mortal Kombat 11 kwam recent met een ultimate versie. Wat deze precies inhoudt, lees je hier! Let op: Spoilers!
  • 90

    Sackboy: A Big Adventure

    Review geschreven door JohnCena op di. 08 december, 2020, 18:40 - 0 Comments
    ps4 Het tijdperk van LittleBigPlanet ligt al een consolegeneratie achter ons, maar niks weerhoudt ons lappenstoffen popje Sackboy ervan nieuwe avonturen te beleven in Sackboy: A Big Adventure. Een geslaagde platformer voor jong en oud?
  • 82

    Call of Duty: Black Ops Cold War

    Review geschreven door JohnCena op zo. 06 december, 2020, 22:13 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met Call of Duty: Black Ops - Cold War keert Activision terug in de tijd en schotelt het een singleplayer campaign, multiplayer (met Warzone) en Zombies voor. Een totaalpakket om van te smullen? Wij gingen - na een leuke multiplayer bèta - met plezier ermee aan de slag.
  • 88

    Immortals Fenyx Rising

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 05 december, 2020, 09:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 In Immortals Fenyx Rising maken we kennis met de rijzende held Fenyx. Is zij klaar om het pantheon te redden of niet? Dat kom je hier te weten!
  • 74

    The Dark Pictures: Little Hope

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 december, 2020, 18:53 - 0 Comments
    ps4 Little Hope is het tweede verhaal in de Dark Anthology Pictures. Kon Supermassive Games overtuigen of niet?
  • 74

    Warhammer Chaosbane Slayer Edition

    Review geschreven door Kelthor op ma. 30 november, 2020, 14:31 - 0 Comments
    ps4 Bestrijd de eindeloze Chaos hordes in deze ultieme versie van Warhammer: Chaosbane, deze versie bevat alle bestaande content en de nieuwe klasse Witch hunter. Wil je weten wat wij van dit debuut op de Playstation 5 vonden? Lees het hier!
  • 70

    Just Dance 2021

    Review geschreven door JohnCena op zo. 29 november, 2020, 22:16 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een nieuw jaar, een nieuwe Just Dance-videogame, een reeks die toch al enkele generaties qua consoles meedraait ondertussen. Blijft Ubisoft met de franchise echter een relevante speler op de markt?
  • 82

    Demon's Souls

    Review geschreven door JohnCena op zo. 29 november, 2020, 15:15 - 0 Comments
    ps5 Demon’s Souls is de game waar het voor Souls-like game bedenker FromSoftware allemaal mee is begonnen. De PlayStation 3-game, eigendom van Sony, wist nog geen rentree te maken, maar weet - dankzij Bluepoint Games - nu eindelijk in een nieuw jasje onze PS5 onveilig te maken.
  • 90

    Spider-Man Remastered

    Review geschreven door JohnCena op zo. 29 november, 2020, 13:04 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wie bij de gelukkige PS5-eigenaars hoort heeft een kleine selectie aan nieuwe games ter beschikking. Zo ook Spider-Man: Miles Morales, die voor diegenen met een Ultimate Edition in huis samen met een digitale versie van Spider-Man Remastered komt. Hoog tijd dus om die even terug, in een nieuw jasje én met de DualSense-controller, aan de tand te voelen.
  • 70

    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 22 november, 2020, 17:15 - 0 Comments
    ps4 In 2010 verscheen op de PS3 Need for Speed Hot Pursuit. Tien jaar later krijgen we de herwerkte versie. Wij reisden af naar Seacrest County om te bekijken hoe Need for Speed Hot Pursuit Remastered zich verhoudt.
  • 84

    Yakuza: Like a Dragon

    Review geschreven door JohnCena op za. 21 november, 2020, 17:21 - 0 Comments
    ps4 Na Yakuza 6 zou, na drie volledige generatie consoles, een einde aan het verhaal van Kiryu komen en een nieuw tijdperk zich aanwenden voor een nieuwe lijn aan Yakuza-games. Met Yakuza: Like a Dragon gooit Sega nu voor het eerst het roer om. We waren dan ook benieuwd wat dat zou geven.
  • 70

    Fuser

    Review geschreven door JohnCena op za. 14 november, 2020, 20:49 - 0 Comments
    ps4 Waren je stoutste dromen om als DJ ooit op Tomorrowland te kunnen draaien, maar besliste het lot er anders over? Dan krijg je dankzij Harmonix’ Fuser een digitale herkansing, en dat vanuit je eigenste woonkamer!
  • 48

    XIII

    Review geschreven door JohnCena op za. 14 november, 2020, 20:31 - 0 Comments
    ps4 Belgen en stripverhalen; het is een gouden duo. Wanneer Ubisoft in 2003 dan ook besliste om van het populaire XIII een videogame te maken, werd er alom gejuicht. Niet alleen omdat we trotse Belgen zijn, maar ook omdat de game heel origineel uit de hoek kwam en iedereen wist te verrassen. Nu, 17 jaar later, hoopt het Franse Microïds te scoren met een remake.
  • 65

    PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 11 november, 2020, 19:27 - 0 Comments
    ps4 PAW Patrol is na twee jaar afwezigheid terug. Zijn onze pups intussen echte rashonden geworden?

Steun playstationclan.be