The Big Bang Theory - seizoen 11

The Big Bang Theory - seizoen 11

Het vorige seizoen had als climax het aanzoek van Sheldon aan Amy. In dit seizoen kom je te weten wat haar antwoord is, en zoveel meer ...

 

Het is eindelijk zover! Sheldon wil zich voor eeuwig binden met Amy door het huwelijk. En daar draait het hele seizoen eigenlijk rond. Het begint met de verloving en eindigt met het huwelijk. Of toch niet?
Dit seizoen staat bol van de veranderingen. Leonard werkt samen met Bert - je weet wel, de reuzegeoloog - Howard en Amy werken samen en Raj besluit om zijn carrière en zijn uiterlijk over een andere boeg te gooien. Bernadette komt er al snel achter dat zij opnieuw zwanger is, maar die zwangerschap verloopt niet van een leien dakje en brengt op bepaalde momenten haar carrière in het gedrang. De enige wiens carrière een stilstand heeft, is die van Sheldon en hij heeft het op een bepaald moment moeilijk om zich te richten op iets nieuw, maar vindt troost in zijn eerste liefde: de snarentheorie.

Maar het centraal gedeelte is toch de verloving van Sheldon en Amy: het prikken van een datum op wetenschappelijke basis, het verkrijgen van hun geliefde zaal, en familieleden waar reeds lange tijd geen contact meer mee is geweest, komen terug in beeld.


Steun playstationclan.be